Feriepartner Tversted

Hos os er kvaliteten i højsædet.

Feriepartner Tversted, som er en del af den frivillige kæde for lokale og selvstændige feriehusudlejningsbureauer – Feriepartner Danmark.

Vores bureau ligger på Østervej 2C, lige i hjertet af Tversted by. Kontoret er nemt tilgængeligt, og der er gode parkeringsforhold.

Feriepartner Tversted vil altid satse på den meget høje kvalitet, både i forhold til de ferieboliger, som bureauet formidler udlejning af, men også i forhold til den personlige og nærværende service over for både husejere og lejere. Dette koncept vil være udgangspunktet for bureauet - også i fremtiden. Bureauerne i Feriepartner Danmark arbejder under sloganet ”En god oplevelse”.

På bureauet bliver du budt velkommen og serviceret af Dorthe Bøhl, Nikita Stisen, Frederik Hvarre, Mads Buch Jensen og Jesper Smidt.

Feriepartner Tversted udlejer gode og velbeliggende kvalitetshuse ved Kjul, Tversted, Skiveren, Skagen, Hulsig og Lodskovvad samt den nordjyske østkyst mellem Skagen og Frederikshavn. Fælles for disse områder er den storslåede natur, den friske luft og de dejlige sandstrande ud mod Vesterhavet, som er fantastiske at opleve på alle tider af året.

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

Luk