Spar 10% på billetten til Nordsøen Oceanarium

Bo i sommerhus fra Feriepartner og få rabat til at udforske livet på bunden af Nordsøen, komme tæt på legesyge sæler og se imponerende hajer i Nordeuropas største akvarium
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

På bunden af Nordsøen kribler og krabler det med liv

BEMÆRK Nordsøen Oceanarium anbefaler dig at lægge dit besøg efter kl. 14.30 samt så vidt muligt undgå besøg på regnvejrsdage grundet nye retningslinjer i forbindelse med corona.

___

Dyk ned under overfladen og oplev et spændende, sælsomt og spektakulært univers af små og store fisk, farverige og grå, venlige og glubske.

På Nordsøen Oceanarium venter massevis af spændende og lærerige oplevelser på dig.

Kom på tur på bunden af Nordsøen, mød fiskearter, du ikke anede fandtes, kravl rundt i vraget af en trawler og fang krabber med de bare hænder. 

Syv destinationer

Tag på ekspedition i det store oceanarium til syv vidt forskellige destinationer og kom til lands, til vands og til bunds på det allerdybeste sted i Nordsøen.

Hver destination - som har hvert sit akvarie - afspejler de forskellige livsformer på bunden af det store hav, og undervejs møder du mange særlige fiskearter - fra klumpfisken til kulmulen, fra sælen til sømrokken og fra gråhajen til havtasken.

Lær om livet ombord på en fiskekutter og kravl ind på vraget af en trawler, hvor du skal forbered dig på uhygge i havets dyb, glubske havkatte og store havål.

Kom ned på det allerdybeste sted i Nordsøen og oplev det tykke mørke og det store vandtryk på 725 meters dybde - forhold, kun dybvandsrejer og jomfruhummere trives under.

Ekspeditionen har også stop ved Oceanariets sælarie, hvor du kan møde Limfjordens nysgerrige, hurtige sæler og se deres ivrige leg helt tæt på. Og mon ikke du får svært ved at løsrive dig fra de søde dyr, som du kan betragte fra glastunnellen i bunden af bassinet?

 

Deltag i dyrenes fodring

I Nordsøen Oceanarium kan du være med helt tæt på, når dykkere håndfodrer de mange fisk i det store bassin, der rummer hele 4,5 millioner liter vand.

Det er en stor oplevelse at se fiskene nysgerrigt sværme om dykkerne, og du kan følge med i det hele fra den store rude i Oceanariet - eller igennem det undervandskamera, dykkeren har på sig, som giver dig close-up billeder af allerbedste skuffe.

Det er ved fodringerne, at du møder de store og finurlige klumpfisk, makrelstimerne, de hurtige sild og hajerne med de spidse tænder.

Sild til sælerne

Også sælerne skal fodres, og de gør gerne en ekstra indsats for at gøre sig fortjent til føden - til stor glæde for tilskuere og især børn.

Kom og se dem sno og slange sig i deres udendørs bassin, mens trænerne kaster sild ud til dem og fortæller om deres liv i naturen og her på Nordsøen Oceanarium.

Det er også udenfor, på Krabbekrysten, du kan gå på krabbejagt - men pas på fingrene!

I Oceanariet stimuleres alle sanser

Et besøg i Nordsøen Oceanarium er meget mere end spændende fisk og havets mystik. Her lærer du også på en sjov og uforpligtende måde, og vi tør godt vædde med, at du går hjem med ny viden.

Ved du måske, hvor hurtigt en sild svømmer, og kan du selv være endnu hurtigere? Eller er du stærke end hummeren?

I rørebassinerne kan du klappe en rødspætte på ryggen, mærke et søpindsvin på piggene eller ae en kæmpe pighvar. Hvis du altså tør?

Sådan får du billeter med rabat

Køb billetter med rabat på to måder: 

1. Når du afhenter nøglerne til sommerhuset, får du udleveret en voucher, som du skal medbringe til attraktionen for at modtage din rabat, når du køber billetter.

Du får også tilsendt voucheren sammen med dit lejebevis.

Denne fremgangsmåde giver dig 10% på entréen til Nordsøen Oceanarium.

2. Du kan også vælge selv at købe en billet på forhånd. Med denne fremgangsmåde sparer du hele 15% på entréen.

Bestil indgangsbilletter til Nordsøen Oceanarium her.

Luk