Spar 10% på billetten til Jesperhus Feriepark

Lej sommerhus hos Feriepartner og lad dig betage i Skandinaviens største blomsterpark eller slip legebarnet løs i forlystelsesparken, badelandet eller zoo - ovenikøbet med rabat
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Blomster i verdensklasse, forlystelsespark og badeland i ét

Jesperhus Feriepark startede som et undseligt lille motel med tilhørende have på en mark uden for Nykøbing Mors.

Gradvist voksede haven sig til en blomsterpark, og i dag er den med sine 8 hektar Nordeuropas største af sin art. 

Men Jesperhus er mere end billedskønne blomster. Her er også forrygende forlystelser, eksotiske dyr, badeland til vandhundene og underholdende shows, alle med et børnevenligt fokus.

Kort sagt venter skønne oplevelser for naturinteresserede og legesyge sjæle, voksne som børn.

Gartnerne arbejder året rundt

Gartnerne arbejder året rundt for at gøre parken så smuk og indbydende som overhovedet muligt.

Og det er en fryd for øjet og en lise for sjælen at gå rundt blandt de mange farver, dufte og flotte skulpturelle blomsterfigurer.

I forsommeren kan du opleve det betagende syn af 100.000 tulipaner i blomst, og alene i juli og august måned står op mod ½ million sommerblomster og sukkulenter i fuldt flor. Her er inspiration at hente for enhver haveejer med grønne fingre.

En fortryllende verden

Du bør ikke snyde dig selv for en tur i rosenafdelingen, hvor du finder mere end 100 forskellige sorter. Lad dig opsluge af H. C. Andersens fortryllende univers i eventyrhaven, der byder på blomsterfigurer fra mange af hans mest berømte eventyr.

Også uden for sommersæsonen er blomsterparken betagende.

Parken stråler af de gyldne toner i det flotte farvespil, som kendetegner årstiden, og der er et næsten melankolsk skær over de smukke blomster, der er ved at takke af for nu.

Med en varm jakke på er en tur rundt i de forskellige afdelinger lige så smuk, inspirerende og fredfyldt som om sommeren.

I nærkontakt med dyrene

Hvis det hele ikke skal gå op i blomster skal du tage på eventyr i junglen, hvor de eksotiske dyr går frit rundt på et stort areal på 3000 m2.

Her møder du blandt andet lemurer og leguaner, der nogle gange dovner den i den tropiske varme og andre gange løber legelystent rundt. Måske vil de også lege med dig?

For børn er JungleZoo'en et kæmpe hit, for her kan de føle, se, høre og lugte dyrene. Lad dem mærke skildpaddens skjold, lytte til de farvestrålende papagøjers pludren og lege med de livlige aber.

Endnu et højdepunkt er, når dyrepasseren Martin skal have hjælp til at træne papegøjerne, der skræppende sidder på en lang række foran publikum, klar til at modtage instrukser.

Leg, forlystelser og pjasken

I Jesperhus Feriepark er mulighederne for sjov, fart og ballade for hele familien mere end gode. Giv den gas i det indendørs og udendørs legeland, hvor rutsjebanerne giver kildren i maven og karrussellerne drejer rundt og rundt og rundt.

Slip også børnene løs på de store trampoliner og hoppepuder, og tag med dem i Piratland, hvor I kan sejle med sørøvere og gå på jagt efter guld.

Er det en varm sommerdag, eller er du bare rigtig glad for vand, så skal vandlandet prøves.

Her står den store, orange blæksprutte med arme som rutsjebaner klar til at sende dig på hovedet ned i det blå vand. Prøv også at sejle i ubåd, bekæmpe bølgerne i bølgebassinet og kure ned ad vandglidebanerne.

 

Mod på mere?

Er familien stadig aktivitetshungrende? Heldigvis er der stadig meget mere at komme efter i børnevenlige Jesperhus Feriepark.

Bliv en del af filmen i 4D-biografen, hvor du aldrig kan vide dig sikker; pludselig rammer stormen dig, stolen begynder at vippe og figurerne kommer ud af lærredet.

Her er også minigolfbane og ponyridning, og sving forbi Jungledyret Hugo og Ræven Ritas forestilling på scenen, hvor familiens yngste kan deltage i konkurrencer og synge med på sange.

Sådan får du rabat

Du opnår kun rabatten, hvis du har lejet sommerhus i et af de lokale Feriepartnerbureauer, der tilbyder rabat. Du finder listen med bureauer her på siden.

Køb billetter med rabat på følgende måde:

Når du afhenter nøglerne til sommerhuset, får du udleveret en voucher, som du skal medbringe til attraktionen for at modtage din rabat, når du køber billetter.

Du får også tilsendt voucheren sammen med dit lejebevis.

Luk