Få rabat på Fårup Sommerland

Bo i sommerhus fra Feriepartner og spar 10% på billetten til Fårup Sommerland - glæd dig til hæsblæsende oplevelser og sjov midt ude i skoven
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Tjuhej, hvor det går

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland.

Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland.

Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien.

De yngste kan for eksempel snuppe en tur i ”Den røde baron”, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine.

En anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden.

For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet!

Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.

faarupsommerland.png

Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane? Eller Hvirvelvinden, hvor du bliver kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at du roterer rundt?

Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, hesteridning, kanofart, skydning, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads.

Og så er Fårup frem for alt hygge og ægte skovstemning!

Nyhed 2020 – Saven

Her kommer Fårups hidtil skarpeste nyhed! Der bliver nemlig præsenteret en helt ny familierutsjebane i Fårup Sommerland.

Saven er navnet på den kommenende rutsjebane, og bliver parkens hidtil højeste rutsjebane på hele 24 meter.

faarupsommerland2.jpg

Saven er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns. Trods vildhed og kørsel både forlæns og baglæns bliver Saven en forlystelse for hele familien, da den kan prøves af fartglade gæster helt ned til 95 cm.

Danmarks største vandland

I Fårup finder du også Danmarks største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader.

Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen - eller du kan prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. 

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan du få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor Weber-grillene står klar – helt gratis.

I Fårups restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i lækre buffetrestauranter og i parkens mange andre spisesteder. Er du til økologi, kan du prøve det 100% økologiske spisested, Skovens Pasta – Økologisk Spisested.

Efterårsferie i Fårup

Der er masser af efterårsstemning og familieaktiviteter, når Fårup Sommerland holder Høstfest i efterårsferien.

faarupsommerland3.jpg

Parken er pyntet op med guirlander, flag, halm, neg, gamle landbrugsmaskiner og sjove og hyggelige familieaktiviteter – og så er forlystelserne i parken naturligvis åbne. Hver aften er der eksklusivt dinnershow med skuespil og lækker middag.

Rideture i naturen

Fårup har 35 islandske heste, som gæster både kan prøve inde i forlystelsesparken og komme med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup.

Vi tilbyder forskellige rideture, som passer til både erfarne og uerfarne ryttere. Til de små gæster er der mulighed for at komme med på en træktur rundt i skoven.

Fårups islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse uanset erfaringsniveau. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt. 

Oplevelser i international klasse

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2015 fejre 40 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster.

Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser og er bl.a. kåret til top 3 blandt Europas bedste forlystelsespark fire år i træk (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015) og Nordens bedste sommerland senest i 2018.

faarupsommerland5

Der er altså rigeligt med grund til at lade en af dine feriedage gå til Fårup Sommerland - og husk, du sparer 10% på indgangen, når du lejer sommerhus igennem Feriepartner.

Tag på opdagelse i Fårup Sommerland

Luk