Spar 25% på billetten til BonBon-Land

Spar penge på entréen til BonBon-Land, når du lejer sommerhus hos Feriepartner. Glæd dig til en begivenhedsrig dag i Sydsjællands sjove forlystelsespark
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Danmarks sjoveste forlystelsespark

BonBon-Land er Danmarks sjoveste forlystelsespark for hele familien!

Besøg landet med det skøre univers og de sjoveste forlystelser til legebørn i alle aldre og giv dine børn og dig selv årets sjoveste dag.

De sjoveste forlystelser i BonBon-Land

I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du har betalt i entréen - og børn under 90 cm er altid gratis.

Parken byder på oplevelser til de mindste som Leofarterne, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm, Vildsvinet eller måske Cobratårnet.

For dig, der ikke behøver helt så meget fart over feltet, er der heldigvis også et stort udbud af fantastiske forlystelser - for eksepmel Skildpadden, Vandrotten eller Bæver Rafting.

Saml guldmønter og prøv suset

I BonBon-Lands unikke VR-oplevelse kan du og dit barn på over 120 cm med VR-briller opleve ”Den Hemmelige Verden”, mens I suser afsted i rutsjebanen. 

Du bliver overrasket undervejs - også næste gang du prøver den - for du når slet ikke at opleve og sanse det hele på én enkelt tur. Du kan samle op til 50 guldmønter med dine øjne, hvis du kan nå det!

Nyd en (is)pause

På sådan en hæsblæsende dag er der også behov for pauser.

Så dig ned på et af de store grønne arealer og nyd roen for en stund ved et af de 500 bord-bænke sæt. Der er mange spisesteder at vælge imellem - eller hvad med et besøg på Isslottet? 

Sæsonen 2020 strækker sig fra den 25. april til den 25. oktober.

Luk