Ridning i Thy

Rid på brede strande langs det brusende Vesterhav eller i Danmarks første nationalpark. Oplev den storslåede nordjyske natur fra ryggen af en islandsk hest
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

På hesteryg i Thy

Thy er beliggende i noget af Danmarks reneste, smukkeste, mest unikke og mest varierede natur, og det er heller ingen tilfældighed, at Thy har fået Danmarks første nationalpark.

Her er vidtstrakte, forblæste klitheder, utallige søer, grønklædte bakker og dramatisk Vesterhavskyst så langt, øjet rækker.

Tilsammen skaber disse unikke landskabstyper en imponerende vildmark, som du ikke finder andre steder i Danmark.

Følelsen af frihed

Kan du forestille dig at opleve dette, mens du befinder dig på en bomstærk islandsk hesteryg, der trygt tager dig igennem det til tider uvejsomme terræn ved Vesterhavet?

Kan du fornemme den helt særlige følelse af frihed, når du snuser den friske Vesterhavsluft ind igennem næseborene og vinden pisker i dit ansigt, når du rider hurtigt?

Så er du kommet til rette sted.

Thy er et paradis for den hesteinteresserede, der aldrig har prøvet at ride før, men også for den erfarne rytter, der vil galoppere over stok og sten i usammenlignelig natur.

Bredt udvalg

Du finder flere steder, der tilbyder rideture på islandske heste.

Fællesnævneren for dem alle er stedkendte, venlige guides og rolige, stabile islandske heste, der hurtigt bliver din bedste ven.

Kun dine ambitioner sætter en stopper for, hvor længe du vil sætte inderlårene på prøve.

Rideruten Thy 

Hvis et par timers ridning ikke er nok til dig, kan du begive dig ud i en heldagstur - eller en tur af flere dages varighed - på Rideruten Thy, der går igennem Nationalpark Thy.

Det er den ultimative ridetur, der bringer dig op og ned ad klitter i nærheden af det brusende hav, ad snoede stier med udsigt til klitlandskabet og ad grusveje i svalende skove.

Stutteri Korreborg tilbyder 3-dages ridesafari i Danmarks eneste vildmark, hvor du kan selv medbringe din hest. Ellers har stutteriet masser af veltrænede heste til rådighed.

Luk