Madlavning i sommerhuset

Lige så snart du træder ind ad døren i sommerhuset, tikker der overskud ind på kontoen - overskud, du kan bruge til at brillere med nye retter såvel som klassikere i sommerhuskøkkenet
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Tag dig god tid til madlavningen

Selvom ferie i sommerhus ofte rimer på pakkede dage med et væld af indtryk og oplevelser, så rimer det heldigvis i dén grad også på afslapning, hygge og nærvær med dem, du holder af.

Og hvilken bedre måde at nyde hinandens selskab på end at være sammen om et projekt i køkkenet?

Madlavning i sommerhus

Selvom det er indbegrebet af ferie at tage ud at spise, så er der alligevel et eller andet over selv at stå for maden i sommerhuskøkkenet - og, ikke mindst, at spise den bagefter på terrassen.

De fleste egne af Danmark har lækre, friske råvarer og lokale specialiteter, som du snild kan bruge i din madlavning i sommerhuset. Og nu du alligevel har tiden og overskuddet, hvorfor så ikke kaste dig ud i noget nyt? 

Gå på opdagelse i kvalitetsråvarer i gårdbutikkerne, tag på fiskeauktion eller fang selv din aftensmad, køb lokale egnsretter i specialforretningerne eller lad dig friste af saftige grøntsager og frugter i vejboderne.

Opskrifter til dig

Mulighederne er mange, men vi har nu alligevel samlet nogle opskrifter til dig, hvis du trænger til inspiration til sommerhusmaden.

Opskrifterne er relativt nemme at gå til, hele familien kan være med til madlavningen, og resultatet kan du ikke sætte en finger på.

God fornøjelse og bon appétit!

Bliv inspireret til madlavningen i sommerhuset

Lokale smagsoplevelser

Elsker du også at smage på den egn, du besøger? 

Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i smagfulde lokale råvarer, som du kan eksperimentere med i sommerhuskøkkenet - uanset hvor du holder ferie.

Skal det en dag være nemt, er der også et væld af spisesteder, hvor du kan sætte tænderne i lokale specialiteter.

Luk