Om Feriepartner Søndervig

Vi er dit lokale, foreningsejede udlejningsbureau

Feriepartner Søndervig er en selvstændig sommerhusudlejer, ejet 100% af Holmsland Klit Turistforening. Det giver os mulighed for at geninvestere hele vores driftoverskud i initiativer og turismeudvikling lokalt; et positivt feedback-loop, hvor de mange aktiviteter i Søndervig og Hvide Sande er med til at tiltrække flere feriegæster og skabe mere omsætning.

Når du lejer et sommerhus gennem Feriepartner Søndervig, eller du udlejer dit sommerhus sammen med os, er du således med til at skabe liv, og sikre en bæredygtig udvikling af lokalområdet.

Vi har gennem årene støttet, og været med til at udvikle tiltag og oplevelser som Vinterbadefestivalen, Beach Bowls segways, Solnedgangsgudstjenesterne, Kabelpark, Hvide Sande Masterclass, og mange, mange flere.

Fordelen ved at vælge et forholdsvis mindre, lokalt bureau

Som i så mange andre brancher, har vi indenfor feriehusudlejningen i en række år set en udvikling, hvor store spillere køber op, og der bliver stadig længere mellem de mindre, lokale udlejere. I Feriepartner Søndervig har vi valgt at gå en anden vej, og i stedet arbejde langsigtet på en sund organisk vækst.

Vi vil gerne have flere kunder i butikken, og flere af de gode sommerhuse i porteføljen. Vi ser et stort vækstpotentiale for vores forretning i Søndervig, men har på den anden side ingen intension om at leje hvad som helst ud til hvem som helst.

Den helt store fordel ved at være et mindre, selvstændigt bureau, er at vi har nemmere ved at være på fornavn med både gæster og husejere. Det gør vores rolle som formidlere væsentlig mere ligetil, og betyder at vi kan løse de fleste problemer i opløbet, inden de vokser sig alt for store.

Holder du af det familiære, og har du det bedst med at de mennesker du taler med faktisk kender sommerhuset og historikken, kan du med fordel både leje dit sommerhus via Feriepartner Søndervig—og udleje dit sommerhus sammen med os.

Snart åbner vi også kontor i Søndervig

Endnu servicerer vi både lejere og husejere i Søndervig fra vores kontor på Nørregade 2B i Hvide Sande. Snart vil vi imidlertid kunne gøre begge dele fra nye lokaler centralt i Søndervig, som længe har stået øverst på ønskelisten.

Det at vi planlægger at bygge nyt, er endnu et udtryk for at vi som nævnt ser et stort forretningspotentiale i Søndervig. Er du interesseret i at høre mere om vores planer, eller i at vide hvordan vi servicerer og arbejder sammen med vores husejere, er du naturligvis mere end velkommen til at tage fat i os, allerede i dag.

Har du brug for hjælp?

Luk