Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Samsøs Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter.

Støttede projekter 2022

TIF – Tranebjerg Idrætsforening
Støttet med 10.000

Renovering af den store legeplads ved klubhuset som bruges af dagplejen, turister og lokale. Deruderover til indkøb af nye lege redskaber og renovering af svævebanen.

 

Tidligere støttede projekter
2021

Cafe Underground/Naturlegeplads
Støttet med 10.000 kr.

Etableringen af en naturlegeplads i forlængelse af Cafe Underground er Eyal og Sofies store ønske, så øens børn og gæster kan mødes og venskaber kan opstå.

Naturlegepladsen henvender sig til flere aldersgrupper og med legeredskaber, der inviterer til leg og bevægelse. Legepladsen bliver bæredygtig og skabt i miljøbevidste materialer.

Foreningen Sambiosen/Etablering af MTB-spor
Støttet med 5.000 kr.

MTB-sporet skal etableres i parkområdet omkring Samsø Kultur og Idrætscenter, som er omdrejningspunktet for mange aktiviteter på Samsø.

Sporet bliver 250-300 meter og offentligt tilgængeligt dvs. både øens beboere, fritidssamsinge og turister vil kunne benytte det.

2019

samsoe-oplevelsespulje2019.jpg

Foreningen KUNSTØ
Støttet med 5.000 kr

KUNSTØ bidrager til at skabe unikke oplevelser for øens borgere og til at flere udefrakommende vælger Samsø til hvert år i uge 26.

Foreningen KUNSTØ samler sammen til et større værk hen mod slutningen af årets KUNSTØ-uge.

Pederpladsens Venner
Støttet med 5.000 kr.

Pederpladsen i Besser er et grønt område, der året rundt bruges af byens borgere og deres børn.

De lokale bruger pladsen til Grundlovsmøder, Skt. Hansaftens hygge, musikoplevelser m.m. Mange turister med børn bruger området til afslapning og hygge, når de holder pause på cykelturen.

Bidraget er søgt specifikt til renovering af de gamle legeredskaber og nyindkøb af rutschebane/klatrevæg.

2018

Brundby Ballen Ungdoms Idrætsforening og Brundby Borgerforening
Støttet med 10.000 kr.

Stien er en del af en større projektplan for at øge den rekreative værdi omkring Møllestubben.

Et projekt, der, ud over stabilisering af selve Møllestubben, hvorfra der er en fantastisk udsigt, også indbefatter shelters og bålplads, indhegning af sportspladsen, årlige events og meget mere.

Projektet er også en del af foreningernes tidligere arbejde med at udvikle stisystem omkring Brundby.

Luk