Feriepartner Samsø

Hos Feriepartner Samsø har vi siden 2013 stået for udlejning af sommer- og feriehuse på Samsø. Vi har huse i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde det perfekte sommerhus til dig og din familie.

Når du booker hos os, får du gavn af både vores gode priser og indgående kendskab til Samsø.
Vi er lokale, så vi kender områderne og sommerhusejerne. Personlig service og kontakt er vigtigt for Feriepartner, så vi kan sikre den bedste oplevelse i sommerhuset.

Samsø er noget særligt med sin beliggenhed lige mellem Jylland og Sjælland, og de gode færgeforbindelser til begge sider giver dig allerede på overfarten oplevelsen af at besøge en ø.

Samsø har på sine 114 km² en smuk og afvekslende natur, hvor man efter behag kan lade roen sænke sig eller benytte lejligheden til trave- og cykelture.

Den lange kystlinje langs herligt klart vand byder på forskellige typer strand: børnevenlige sandstrande med lavt vand, det dybere vand til de svømmeglade og de mere stenede strækninger til lystfiskerne. Surferne holder ofte til ved Sælvigbugten, og roerne boltrer sig i Stauns Fjord.

De mange små landsbyer lægger op til at stoppe op undervejs, og rundt om på øen er der mange rigtig gode spisesteder og caféer, hvor man kan smage på øens råvarer, der lever op til deres gode ry.

Samsø byder også på kulturelle oplevelser – Samsø Festivalen, opera, kammermusik, kunstudstillinger osv. – og om vinteren kan man oven i købet nyde det sjældne nattemørke og føle sig næsten som del af det lokale liv.

Feriepartner Samsø sætter en ære i at være tæt på sommerhusene, husejerne og vores gæster. Har du spørgsmål vedr. booking, vil du have inspiration til gode oplevelser i nærområdet eller noget helt tredje, står vi altid klar til at vejlede dig.

Så skal sommerhusferien holdes på Samsø eller er du den heldige ejer af et sommerhus på Samsø, som du gerne vil have udlejet, så står vi klar til at give dig en god oplevelse.

Velkommen hos Feriepartner Samsø!

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

 • Monica Andersen

  Bureauleder

  moand@feriepartner.dk 87802600
  Læs mere
 • Michael Olsen

  Ejerrådgiver

  miols@feriepartner.dk 29612465
  Læs mere

Luk