Sommerhus ved Vadehavet

Lej et sommerhus ved Vadehavet gennem Feriepartner Rømø, og få en unik naturoplevelse
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Du må bare opleve det fantastiske Vadehav

Et unikt naturområde

Nationalpark Vadehavet blev indviet i 2010 og er et enestående naturområde, som har international betydning for millioner af trækfugle. Her findes landets største pattedyr, utallige fisk samt smådyr og planter, som kun findes i Vadehavet.

Vadehavet rummer mere end 30 øer og Rømø er en af dem.

I 2014 blev området optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

Vadehavsfestival

Hvert andet år bliver der afholdt Vadehavsfestival med det formål at tematisere den spændende natur og kultur ved Vadehavet. Det er et samarbejde mellem de fire kommuner, der ligger i vadehavsområdet, nemlig Esbjerg, Tønder, Varde og Fanø kommuner.

Få mere inspiration her på festivallens hjemmeside.

Dyreliv ved Vadehavet

Vadehavet er den vigtigste rasteplads for mange fugle og det vigtigste overvintringsområde i Europa.

Det er også her, den spættede sæl yngler. Hele Vadehavet er et natur- og vildtreservat, hvor der gælder særlige regler i forhold til færdsel og jagt. Så vær opmærksom på det, når du er i området.

Ebbe og flod

Vadehavet er i høj grad påvirket af tidevandet, der skyldes månens tiltrækningskraft. Perioden mellem højvande og lavvande er seks en kvart time. Netop dette forhold mellem ebbe og flod skaber supergode betingelser for Vadehavets plante- og dyreliv.

Sort Sol ved Vadehavet

Nationalpark Vadehavet har altid store naturoplevelser til dig, når du komemr på besøg, men mest spektakulært er det, når op mod en million stære danner de fantastiske formationer. Det kalder man 'Sort Sol'.

Når det er lavvande kan du tage på østerssafari og finde masser af østers kun 300 m. ude i Vadehavet. Du kan også tage på sælsafari, som er en sejltur, hvor du oplever sæler og marsvin.

Hvid og grå sol

I vinterhalvåret kan du også opleve 'Hvid Sol' med store flokke af svaner eller 'Grå Sol', når titusinder af arktiske gæs flyver op på én gang. 

Find det perfekte sommerhus på Rømø.

Luk