Feriepartner Rømø

Det er en stor glæde for mig – Martin – og mine engagerede medarbejdere at byde dig hjertelig velkommen til Feriepartner Rømø.

Feriepartner Rømø er et lokalt, selvstændigt feriehusbureau, som holder til i området omkring Tønder.

Vi kender vores huse og lokalområdet ud og ind, og vi står altid klar til at give dig vores bedste ferietips med på vejen. Her kan du få personlig vejledning og et højt serviceniveau en selvfølge.

Vores hjørne af Danmark er noget helt specielt. Uanset årstiden handler en ferie hos os først og fremmest om Rømøs fantastiske sandstrande, der er blevet kaldt Nordeuropas bredeste. Naturen er i det hele taget unik, og det er med god grund, at hele Rømø og strækningen langs Vadehavet på fastlandet blev udnævnt til nationalpark i 2010.

Længst mod sydvest ligger digebyen Højer med sluserne og Vadehavet lige uden for døren. Netop her kan du få en naturoplevelse i absolut verdensklasse, når 1 mio. stære ”danser” på himlen og danner de mest fantastiske formationer. Området byder ikke kun på Sort Sol, men også Grå Sol med arktiske gæs og Hvid Sol med russiske og skandinaviske svaner. 

Ferie i sommerhus betyder, at du kommer helt tæt på naturen, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige hus i Sønderjylland eller på Rømø.

 

Jeres Feriepartner Team

Luk