Privat udlejning af sommerhuse

Ønsker du at leje et privat sommerhus? Ferieparter Danmark formidler private sommerhuse direkte mellem private ejere og feriegæster. Du er sikret høj kvalitet, god service og attraktive priser.

Privat sommerhusudlejning

De sommerhuse, du kan leje i Feriepartner er alle ejet af private sommerhusejere. Feriepartner sparer fordyrende led. Derfor har vi nogle gode priser på leje af sommerhuse. Så gode, at vi har en online prisgaranti. Det betyder, at du ikke finder dit favoritsommerhus billigere andre steder på nettet.

Privat udlejning gennem Feriepartner er derfor en fordel for både feriegæst og husejer.

Høj kvalitet

Når du lejer et privat sommerhus gennem Feriepartner, ved du præcis, hvad du får. Alle sommerhuse bliver tjekket grundigt efter hvert lejemål, så du er altid garanteret, at sommerhuset er i orden, når du overtager det. 

Stort udvalg

Feriepartner udlejer mere end 8.000 private sommerhuse, som er spredt over hele Danmark og placeret i nogle af de bedste ferieområder. Kig alle vores private sommerhuse igennem, og book dit drømmehus online i dag.

Vil du udleje dit sommerhus?

Har du et sommerhus, du vil leje ud? Feriepartner hjælper dig med alt det praktiske, og du er meget velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en uforpligtende snak. 

Hvis du taster dine oplysninger ind i en udlejningsvurdering, så hører du fra os.

Bestil en uforpligtende udlejningsvurdering

Nysgerrig på at udleje?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på, hvad du kan tjene ved at udleje dit sommerhus hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail

Nysgerrig på at udleje?

Indtast nedenstående oplysninger og hør mere om de mange muligheder der er for udlejning af netop dit sommerhus.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Vi har brug for adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse

Vi er glade for at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert indenfor kort tid.

Luk