Feriepartner Danmark vokser med 900 sommerhuse på Vestkysten

Konsolideringen inden for dansk feriehusudlejning fortsætter. Købmand Hansens Feriehusudlejning bliver nu en del af Feriepartner Danmark, som er landets største kæde af selvstændige og lokalt forankrede udlejningsbureauer. Dermed får Feriepartner Danmark ikke mindre end 900 nye sommerhuse under sig i det populære feriehusområde Henne Strand på den jyske vestkyst.

 

Den jyske vestkyst er en populær feriedestination, og særligt områdets sommerhuse er i høj kurs. Ifølge VisitDenmark tegnede Destination Vesterhavet sig sidste år for mere end 6,8 millioner overnatninger i områdets feriehuse, hvilket er det højeste antal i hele landet.

Landets største danskejede feriehusudlejer, Feriepartner Danmark, får nu yderligere 900 huse til udlejning i og omkring det populære turistområde Henne Strand. Det sker, når den lokale afdeling af Feriepartner i Henne Strand fusionerer med storaktøren i området Købmand Hansens Feriehusudlejning. 

- Det har længe været vores ønske at opruste i og omkring Henne Strand, der er en populær feriedestination særligt blandt danskere og tyskere. Derfor glæder det os, at vi nu har fået en aftale på plads med Købmand Hansens Feriehusudlejnings, så vi fremadrettet bliver lokal markedsleder med flest huse til udlejning, fortæller Flemming Toft Andersen, som er direktør i Feriepartner Danmark-kæden, og fortsætter:

- Med sammensmeltningen af Feriepartner Henne Strand og Købmand Hansens Feriehusudlejning konsoliderer Feriepartner sig ikke kun i et vigtigt område på Vestkysten. Det betyder også, at vi på landsplan vil have tæt ved 8.000 huse, som vi kan tilbyde det stigende antal danskere og udlændinge, der foretrækker at holde ferie i et sommerhus.

Helt konkret overtages den daglige drift af Feriepartner Henne Strand af Carsten Holmegaard Hansen, der er 2. generation i virksomheden Købmand Hansens Feriehusudlejning:

- Med min far i spidsen var Købmand Hansens Feriehusudlejning for 33 år siden med til at etablere den landsdækkende Feriepartnerkæde. Det føles derfor som at vende hjem, når vi nu kommer tilbage til Feriepartner og bliver en del af områdets stærkeste brand inden for turistbranchen, fortæller Carsten Holmegaard Hansen.

købmandHansensBureau.jpg

 

Til glæde for både husejere og gæster

Med sammensmeltningen af Feriepartner Henne Strand og Købmand Hansens Feriehusudlejning vil både danske og udenlandske gæster fortsat kunne nyde godt af en høj kvalitet og service:

- Der er grobund for et rigtig godt samarbejde mellem Feriepartner og Købmand Hansens Feriehusudlejning. Vores fælles DNA har fokus på lokalt forankret og nærværende service, og det vil fortsat være et stort fokus, når de mange nye husejere og loyale feriegæster bliver en del af Feriepartner-kæden, siger Flemming Toft Andersen.

De nuværende husejere og gæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning kan se frem til at blive en del af en fælles stordrift, som i dag leverer IT-løsninger, markedsføring og direkte salg fra 30 lokale bureauer på tværs af hele landet.

Fusioneringen træder i kraft fra den 1. januar 2023.

Feriepartner_Købmand Hansens Feriehusudlejning kopier.jpg

Opdateret 23. september 2022

Luk