I sikre hænder

Lej trygt dit sommerhus hos Feriepartner. Du kan leje sommerhuse i det meste af Danmark. Feriepartner er Danmarks største kæde af selvstændige feriehusbureauer. Du vil opleve, at priserne er attraktive og sikkerheden er i top.

Lokale Feriepartner-bureauer

De lokale feriehusbureauer har mange års erfaring i at udleje sommerhuse. Medarbejderne kender de sommerhuse i området, der bliver formidlet og kan rådgive dig, så du finder lige det sommerhus, der opfylder dit behov.

Feriepartners målsætning er, at du oplever:

  • Kompetent rådgivning når du skal vælge sommerhus
  • Effektiv service - fra du bestiller din ferie, til den er veloverstået
  • Hurtig hjælp, når der er behov

Sikkerhed med Gouda Rejseforsikring

I samarbejde med Gouda Rejseforsikring tilbyder Feriepartner dig en Tryghed Inklusiv pakke, når du lejer et sommerhus. Forsikringen sikrer tilbagebetaling af lejen, hvis du bliver syg, kommer til skade eller uforskyldt bliver arbejdsløs. Tryghed Inklusiv dækker desuden, hvis du bliver nødt til at afbryde ferien, eller hvis du kommer til at ødelægge noget i sommerhuset.

Tryghed med Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriepartner er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening. Det er din sikkerhed for, at du lejer sommerhus gennem et bureau, der overholder gældende regler og love. Feriepartner er ligeledes tilknyttet Ankenævnet for feriehuse, der behandler sager vedrørende lejemål i Danmark.

Læs mere om Feriehusudlejernes Brancheforening

Hvis du er utilfreds med leje af et sommerhus

Er du utilfreds med leje af et sommerhus i Feriepartner, skal du først rette henvendelse til det Feriepartner-bureau, hvor du har lejet sommerhuset. I langt de fleste tilfælde finder vi en løsning, som alle parter er tilfredse med.

I det tilfælde, hvor der ikke findes en løsning, kan du indgive en klage til Ankenævnet for Feriehusudlejning eller via EU’s klageplatform.

Luk