Feriepartners Oplevelsespulje - din lokale støtte

Vi er lokale i hele Danmark, og med Feriepartners Oplevelsespulje støtter vi lokale ildsjæle, der brænder for at udvikle deres område.

Med 26 bureauer fordelt rundt om i landet, er vi en del af 26 levende lokalsamfund.

Hver og én værner vi om dem, og det ligger os på sinde, at der skal være rart, indbydende og interessant at være for alle, der lægger vejen forbi – midlertidigt og mere eller mindre permanent.

Derfor har vi skabt Feriepartners Oplevelsespulje.

En støttepulje, der bakker op om lokale ildsjæle, der har samme mål, som vi har: at bidrage til den fortsatte udvikling i vores lokalsamfund.

Vi puster liv i dine drømme

Med Feriepartners Oplevelsespulje giver vi noget tilbage til lokalsamfundet.

Vi ønsker at give muligheden til de ildsjæle, grupperinger og foreninger, der brænder for deres lokalområde, og som har lyst til at gøre det endnu bedre – til gavn for både feriegæster og faste beboere.

Oplevelser til gavn for alle

Vi støtter gode lokale oplevelser.

Oplevelserne kan være i alle størrelser, men fælles for dem er, at de skal give værdi til lokalområdet for både feriegæster, sommerhusejere og faste beboere.

I 2019 uddelte vi over 1 million kroner til lokale initiativer landet over, fordelt på 26 puljer – en for hvert af vores bureauer og deres lokalområde.

Hver pulje har en minimumssum på 10.000 kr., som fordeles på ét eller flere initiativer.

Feriepartnerprisen – en national pris

Hvert år i november uddeler vi Feriepartnerprisen til de tre bedste initiativer, som har modtaget støtte fra Oplevelsespuljen landet over.

Formålet er at anerkende de allerbedste lokale initiativer for deres betydning for lokalområdet og at hædre dem med en pengepræmie til yderligere udvikling.

Feriepartnerprisen fordeler sig på tre præmier på henholdsvis 50.000 kr., 30.000 kr. og 20.000 kr.

Sådan foregår det

Når alle 26 lokale Oplevelsespuljer er fordelt på lokale projekter i marts, indstilles ét initiativ fra hver pulje til Feriepartnerprisen. Det vil sige, at 26 initiativer er med i kapløbet om Feriepartnerprisen.

Vi indstiller til og uddeler prisen i november, godt 8 måneder efter, støttekronerne fra Feriepartners Oplevelsespulje er blevet fordelt.

Og hvorfor så det?

Fordi vi ønsker at se projekterne realiseret – hvis ikke til fulde, så til dels. Og fordi vi ønsker at se effekten af dem i hvert deres lokalområde.

En jury på tre eksterne medlemmer udvælger de tre modtagere af Feriepartnerprisen.

Luk