Feriepartner Odder-Juelsminde Oplevelsespuljen

Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Det støtter vi

Tidligere støttede projekter
2022

Fredenslyst Fodboldgolf
Støttet med 10.000 kr.

Fodboldgolf er en sjov og spændende kombination af fodbold og golf, som kan spilles af folk i alle aldre og i alle størrelser. Spillet afvikles på baner med i alt 18 huller, magen til dem man typisk ser i golf.

Fredenslyst Fodboldgolf er et privat initiativ på en nedlagt landbrugsejendom ved en lille juletræsplantage, hvor der er fældet de nødvendige træer for at skabe banerne, mens resten af træerne bevares for at skabe læ og et hyggeligt rum i naturlige omgivelser.
Der er planer om at åbne en ny bygning, der skal indeholde et overdækket rum, en lille cafe og boldrum. Feriepartner Odder-Juelsminde støtter dette projekt med 10.000 kr., som er planlagt til at åbne i løbet af foråret 2023.

Odder-juelminde-1_Desktop.jpg

Juelsminde Havturisme/sejlture i farvandet ud for Juelsminde
Støttet med 10.000 kr.

Ombord på turbåden Gaia og fra bro 12 i Juelsminde Havn tilbyder Juelsminde Havturisme sejlture til turister og andre, der har lyst til at komme ud på sælsafari, fisketur, badetur - eller blot slappe af og se by og land fra en anden side i farvandet ud for Juelsminde.

Et nyt tiltag er "Gourmet O A' Haw", hvor der samarbejdes med et cateringfirma om booking og planlægning af sejlture med mad og drikke ude på havet. Der arbejdes også med at lave faste afgange bl.a. til Endelave og Bogense.
Feriepartner Odder-Juelsminde støtter dette projekt med 10.000 kr.

Odder-juelminde-2_Desktop.jpg

2021

As Idrætsforening / Udendørs padelbaner
Støttet med 10.000 kr.

Padel tennis er en sportsgren i enorm vækst og appellerer til en bred gruppe mennesker uanset alder og fysik.

De to nye udendørs padelbaner vil derfor medvirke til, at flere mennesker, som ønsker at være aktive, kan være aktive.

Da As Idrætsforening ligger ved sommerhusområderne i As Vig, Sønderby og Pøt vil det være helt naturligt at opføre to padelbaner i det område.

Turisterne i området vil på lige fod med medlemmer i As IF kunne booke baner.

Juelsminde Naturlegepark / Udvidelse af naturlegeparken med en kælkebakke og svævebane
Støttet med 10.000 kr.

Juelsminde Naturlegepark er hurtigt blevet et attraktivt samlingssted for lokalbefolkningen og de turister, som holder ferie i området.

I år udvider naturlegeparken med en kælkebakke og endnu en svævebane samt et stort belyst skilt med ordet JUELSMINDE, som skal markere byen.

Parken vil dermed have endnu flere aktivitetsmuligheder for børn og barnlige sjæle i alle, så alle kan får en masse gode oplevelser og tilbringe mange timer i naturlegeparken.

2020

Strandshoppen i Saksild: Guidede cykelture i lokalområdet
Støttet med 10.000 kr.

Formålet med de guidede cykelture er at tage familien og vennerne med på en hyggelig cykeltur rundt i vores fantastiske kommune.

Her vil man gøre stop hos små lokale virksomheder eller på steder med lokalhistorie, hvor guiden vil fortælle anekdoter eller historier fra området, og, ikke mindst, så vil man opleve den skønne natur, som vi er omgivet af.

Strandshoppen vil hver tirsdag i ugerne 28-32 sende op til 25 cyklister afsted på en hyggelig cykeltur. Man vælger mellem en halv- eller heldagstur og guiden sørger for, at det hele foregår i et roligt tempo, så alle kan være med.

content-odderjuelsminde-oplevelsespuljen.jpg

 

Juelsminde Naturlegeparks Venner: To padelbaner i forbindelse med Juelsminde Naturlegepark
Støttet med 10.000 kr.

Etableringen af de to padelbaner i forlængelse af Juelsminde Naturlegepark bidrager til, at flere kan benytte parken og skabe flere aktiviteter i lokalsamfundet for både skoler, efterskoler, seniorer og turister.

Naturlegeparken er det første, man møder, når man kommer kørende til Juelsminde, og den har til formål at danne en ramme om gratis oplevelser i naturen for mange børn og deres familier og samtidig være et samlingssted med bl.a. koncerter og underholdning for børn og voksne.

Parken vil have aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre og opholdsfaciliteter til forældre og bedsteforældre, så alle kan få gode oplevelser og tilbringe mange timer sammen i naturlegeparken.

content-odderjuelsminde-oplevelsespuljen2.jpg

2019

Juelsminde Naturlegeparks Venner
Støttet med 12.000 kr.

Juelsminde Naturlegepark har til formål at danne en ramme om gratis oplevelser i naturen for mange børn og deres familier og samtidig være et samlingssted med bl.a. koncerter og underholdning for både børn og voksne.

Parken vil have aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre og opholdsfaciliteter til forældre og bedsteforældre, så alle kan få gode oplevelser og tilbringe mange timer sammen i naturlegeparken.

Af aktiviteter kan nævnes legetårne forbundet af tunnelrutschebaner og gittertunneller, legehuse, vippedyr, balancelegebane, svævebane, legefærge, gyngestativer, naturfitnessbane, multibane og trampoliner. Der vil også være en kiosk, scene samt der bygges et madpakkehus samt opstilles bordbænkesæt.

Vi har støttet med 12.000 kr. til drift og vedligehold af Juelsminde Naturlegeplads ved og på Odelsbjerget i Juelsminde. 

odder-juelsminde-oplevelsespulje19-4.jpg

Anna & Søs MegaModeshow
Støttet med 5.000 kr.

MegaModeshow er Danmarks største modeshow og et samarbejde mellem mere end 50 lokale virksomheder i Odder.

Showet er en kombination af et varitéshow og en præsentation af, hvad lokalområdet har at byde på af specialbutikker, liberalt erhverv, madoplevelser mm.

Det er 5. gang i år, at showet løber af stablen, og det er gennem årene blevet en kendt og eftertragtet event, hvor der er rift om billetterne, og hvor gæster fra det meste af Jylland tiltrækkes.

De 1.200 billetter er hvert år udsolgt på under en time, så derfor vil Anna & Søs i år livestreame modeshowet i fuld længde, så de, som ikke fik billet også kan se showet.

odder-juelsminde-oplevelsespulje19.jpg

Foreningen Tunø Kunst Kultur
Støttet med 3.000 kr.

Tunø Kunst Kultur inviterer udstillere til Montmartre-dage på Tunø i perioden 19. – 21. juli 2019.

Foreningen ønsker at samle en skare af kunstnere, kunsthåndværkere, husflidsaktører og mikroproducenter af fødevarespecialiteter, som vil udstille og arbejde med deres håndværk på udstillingen. Udstillingen foregår i teltet, som placeres tæt på Tunø Havn, hvor sejlere, sommerhusgæster, turister og lokale på øen kommer forbi.

odder-juelsminde-oplevelsespulje19-3.jpg

Odder FDF
Støttet med 10.000 kr.

Sandbjerglejren er en FDF-lejr, som er beliggende i naturskønne Sondrup Bakker. Til lejren hører 25 tdr land, skov, græsarealer, boldbaner mm.

Der ønskes etableret en gangsti/løbesti på det tilhørende areal, som kan anvendes af feriegæster og lokalbefolkningen. Stien er på 2 km og der opstilles forskellige forhindringer, som man kan vælge at gennemføre.

Man kan også blot vælge at gå turen og nyde naturen. Området er meget naturskønt med udsigt over Horsens Fjord og med et rigt fugleliv bl.a. ørne. 

odder-juelsminde-oplevelsespulje19-2.jpg

2018

(nomineret fra Juelsmindes pulje)

Juelsminde Storskærm
Støttet med 15.000 kr.

Juelsminde Storskærm har sommeren igennem gennemført succesfulde arrangementer og samlet folk til, hvad de i Juelsminde kalder, ”Juelsmindes største havefest”.

I forbindelse med VM-slutrunden i fodbold i sommer blev der afholdt 7 arrangementer, hvor der blev vist 4 af Danmarks kampe, 2 semifinaler og finalen.

Storskærmen har skabt opmærksomhed omJuelsminde og arrangementerne – så meget, at TV2-News, Danmarks Radio og lokalpressen har dækket begivenhederne. Omkring 6000 personer har været igennem ”parken” i Juelsminde ved Hotel Juelsminde Strand. 

 

(nomineret fra Odders pulje)

Escape Rooms Odder
Støttet med 10.000 kr.

Escape Rooms Odder er et helt nyt tiltag – en indendørs leg, som er ved at blive meget populært på verdensplan.

Kort fortalt er Escape Room en slags computerspil, der blot er taget ud af PC'en og ind i rigtige omgivelser, som man kan gå rundt og spille i.

Der vil være et tema - eksempelvis Middelalder, Ægypten eller et moderne laboratorium. Rummet vil indeholde en serie af spor, som deltagerne skal følge for at løse opgaven, så der er både teknik, fantasi, samt ord- og talgåder involveret.

Et spil, der henvender sig til alle, børn, unge og gamle, som på tværs af generationer løser opgaverne.

 

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Odder-Juelsmindes Oplevelsespulje 2018:

Odder Hundeskov
Støttet med 5.000 kr.

Odder Hundeskov har fået midler fra Oplevelsespuljen, da mange af især vore tyske feriegæster er rigtig glade for at have deres hund med på ferien og er glade for, at der er områder, hvor hunden kan få lov at løbe frit.

Beløbet vil blive brugt til medfinansiering af etablering af en ny sti og til sanse-/lege-/træningsredskaber.

Luk