Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Odder-Juelsmindes Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter - se de støttede projekter fra 2019 og 2018 herunder.

Støttede projekter i 2019

Juelsminde Naturlegeparks Venner
Støttet med 12.000 kr.

Juelsminde Naturlegepark har til formål at danne en ramme om gratis oplevelser i naturen for mange børn og deres familier og samtidig være et samlingssted med bl.a. koncerter og underholdning for både børn og voksne.

Parken vil have aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre og opholdsfaciliteter til forældre og bedsteforældre, så alle kan få gode oplevelser og tilbringe mange timer sammen i naturlegeparken.

Af aktiviteter kan nævnes legetårne forbundet af tunnelrutschebaner og gittertunneller, legehuse, vippedyr, balancelegebane, svævebane, legefærge, gyngestativer, naturfitnessbane, multibane og trampoliner. Der vil også være en kiosk, scene samt der bygges et madpakkehus samt opstilles bordbænkesæt.

Vi har støttet med 12.000 kr. til drift og vedligehold af Juelsminde Naturlegeplads ved og på Odelsbjerget i Juelsminde. 

odder-juelsminde-oplevelsespulje19-4.jpg

Anna & Søs MegaModeshow
Støttet med 5.000 kr.

MegaModeshow er Danmarks største modeshow og et samarbejde mellem mere end 50 lokale virksomheder i Odder.

Showet er en kombination af et varitéshow og en præsentation af, hvad lokalområdet har at byde på af specialbutikker, liberalt erhverv, madoplevelser mm.

Det er 5. gang i år, at showet løber af stablen, og det er gennem årene blevet en kendt og eftertragtet event, hvor der er rift om billetterne, og hvor gæster fra det meste af Jylland tiltrækkes.

De 1.200 billetter er hvert år udsolgt på under en time, så derfor vil Anna & Søs i år livestreame modeshowet i fuld længde, så de, som ikke fik billet også kan se showet.

odder-juelsminde-oplevelsespulje19.jpg

Foreningen Tunø Kunst Kultur
Støttet med 3.000 kr.

Tunø Kunst Kultur inviterer udstillere til Montmartre-dage på Tunø i perioden 19. – 21. juli 2019.

Foreningen ønsker at samle en skare af kunstnere, kunsthåndværkere, husflidsaktører og mikroproducenter af fødevarespecialiteter, som vil udstille og arbejde med deres håndværk på udstillingen. Udstillingen foregår i teltet, som placeres tæt på Tunø Havn, hvor sejlere, sommerhusgæster, turister og lokale på øen kommer forbi.

odder-juelsminde-oplevelsespulje19-3.jpg

Odder FDF
Støttet med 10.000 kr.

Sandbjerglejren er en FDF-lejr, som er beliggende i naturskønne Sondrup Bakker. Til lejren hører 25 tdr land, skov, græsarealer, boldbaner mm.

Der ønskes etableret en gangsti/løbesti på det tilhørende areal, som kan anvendes af feriegæster og lokalbefolkningen. Stien er på 2 km og der opstilles forskellige forhindringer, som man kan vælge at gennemføre.

Man kan også blot vælge at gå turen og nyde naturen. Området er meget naturskønt med udsigt over Horsens Fjord og med et rigt fugleliv bl.a. ørne. 

odder-juelsminde-oplevelsespulje19-2.jpg

_________________________

Støttede projekter i 2018

(nomineret fra Juelsmindes pulje)

Juelsminde Storskærm
Støttet med 15.000 kr.

Juelsminde Storskærm har sommeren igennem gennemført succesfulde arrangementer og samlet folk til, hvad de i Juelsminde kalder, ”Juelsmindes største havefest”.

I forbindelse med VM-slutrunden i fodbold i sommer blev der afholdt 7 arrangementer, hvor der blev vist 4 af Danmarks kampe, 2 semifinaler og finalen.

Storskærmen har skabt opmærksomhed omJuelsminde og arrangementerne – så meget, at TV2-News, Danmarks Radio og lokalpressen har dækket begivenhederne. Omkring 6000 personer har været igennem ”parken” i Juelsminde ved Hotel Juelsminde Strand. 

 

(nomineret fra Odders pulje)

Escape Rooms Odder
Støttet med 10.000 kr.

Escape Rooms Odder er et helt nyt tiltag – en indendørs leg, som er ved at blive meget populært på verdensplan.

Kort fortalt er Escape Room en slags computerspil, der blot er taget ud af PC'en og ind i rigtige omgivelser, som man kan gå rundt og spille i.

Der vil være et tema - eksempelvis Middelalder, Ægypten eller et moderne laboratorium. Rummet vil indeholde en serie af spor, som deltagerne skal følge for at løse opgaven, så der er både teknik, fantasi, samt ord- og talgåder involveret.

Et spil, der henvender sig til alle, børn, unge og gamle, som på tværs af generationer løser opgaverne.

 

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Odder-Juelsmindes Oplevelsespulje 2018:

Odder Hundeskov
Støttet med 5.000 kr.

Odder Hundeskov har fået midler fra Oplevelsespuljen, da mange af især vore tyske feriegæster er rigtig glade for at have deres hund med på ferien og er glade for, at der er områder, hvor hunden kan få lov at løbe frit.

Beløbet vil blive brugt til medfinansiering af etablering af en ny sti og til sanse-/lege-/træningsredskaber.

Luk