Lalandia

I Rødby finder du badelandenes mekka, Lalandia. Her venter mange timers vandsjov, og så er der garanti for badevejr - uanset om solen skinner, eller om det regner og rusker

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Besøg Lalandia Aquadome

Hvis sommervejret viser sig fra sin dårlige side, hvis trangen til skæg og ballade i vand pludselig melder sig i efterårsferien, eller hvis hele familien "bare" er inkarnerede vandhunde, så er du kommet til rette sted.

Sommerhusferie på Lolland og Falster betyder nemlig, at du er tæt på fantastiske Lalandia, der med sit tropiske badeland altid byder indenfor til en dukkert.

Så glæd dig til, at hele familien kan drage afsted til en hyggelig, sjov, afslappende og begivenhedsrig dag i det tropiske klima i Lalandia Aquadome - uanset årstid.

Fuld fart over feltet

I Lalandia er der underholdning for vandhunde i alle aldre, og familiens yngste kan glæde sig til at lege i de sjove træstammer og tage en tur i den lille vandrutsjebane i Kids Area, der er reserveret til de 0-5-årige.

De lidt ældre kan derimod slå sig løs i både vilde vandrutsjebaner, der byder på action i noget højere grad.

Prøv for eksempel den hæsblæsende rutsjebane Tornadoen, hvor I kan sidde op til fire personer sammen ad gangen, eller slå dig løs i Wild River, der byder på 95 meter med brusende vand, sjove sving og masser af fart.

Foto: Patrick Kirkby

Og så er der Aqua Splash Playground, en vandlegeplads med intet mindre en fem vandrutsjebaner, vandkanoner og vandfontæner - og ikke mindst den kæmpe spand øverst oppe, hvorfra 1.200 liter vand pludselig kan tømmes på én gang.

Bølgebassiner og boblebad

Er du ikke så meget til fart, kan du finde vej til bølgebassinet, hvor du en gang i timen kan boltre dig i bølgerne. 

I grottebassinet skal du igennem et vandfald for at få adgang til den hemmelige grotte, og i strømbassinet kan ældre vandhunde slappe af, mens de unge prøver kræfter med bassinets strømbane.

Hvis du går efter komplet afslapning, kan du slå dig ned i et af de 37 grader varme boblebade med brusende bobler eller nyde den zen-agtige atmosfære i den store panoramasauna med udsigt over Østersøen.

Oplevelser, der varer ved

Uanset om du er til vilde vandrutsjebaner eller afslapning under palmerne, kan du altså glæde dig til en oplevelsesrig og anderledes dag i Lalandia.

Når sulten melder sig, kan den stilles i Oasen, hvor du både finder snacks og frokost.

Og når dagen er omme, kan du vende træt og glad hjem til sommerhusets hyggelige rammer, hvor du kan fordøje de mange vandoplevelser og glæde dig over, at du (forhåbentlig) har flere feriedage i sigte.

Luk