Inspiration til ferien på Marielyst

Lolland-Falster har masser af luft og plads og ikke mindre end 600 kilometer kyststrækning. Find vej til alle de dejlige ferieoplevelser, der venter dig, lige her

Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Sommerhusferie og minder for livet på Marielyst

Marielyst og Lolland-Falster byder dig velkommen til en sommerhusferie fuld af oplevelser, natur og plads til ro og afslapning. Her får du natur, åbne vidder, hyggelige byer, et spændende kulturliv og masser af attraktioner.

Glæd dig til at dyppe tæerne i det klare vand på Marielyst Strand, der flere gange er kåret som Danmarks bedste badestrand - eller begiv dig ud i den bjergtagende natur med søer, øer, moser og bakker i Naturpark Maribosøerne.

Skal der fart over feltet og oplevelser på kontoen, venter både gokart- og paintballbanen på dig, mens nogle af Danmarks største attraktioner er lige om hjørnet i form af Knuthenborg Safaripark og Lalandia.

Du kan også rejse tilbage i tiden og opleve, hvordan en dansk middelalderkøbstad så ud for mange år tilbage, eller fordybe dig i stor dansk kunst på kunstmuseum.

Muligheder er der i hvert fald nok af, når du lejer sommerhus på Marielyst eller i et af de andre skønne områder på Lolland eller Falster.

Velkommen!

Luk