Feriepartner Marielysts Oplevelsespulje

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Marielysts Oplevelsespulje. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter.

Støttede projekter 2022

Gedser Remise Skovtur 2022
Støttet med 15.000 kr.

Kom til Danmarks sydligste by og oplev en festlig aften med tog-nostalgi, retro indslag, skovturs-menu, masser af havluft og openair-hygge ved de rød- og hvidternede duge på de røde borde/bænke sæt.

Dertil tilsat et spændende foredrag om Olsen-banden samt viden om bandens gøremål, anekdoter og mange andre grin leveret af forfatter, foredragsholder og chefredaktør, Per Kuskner.

Marielyst 1.jpg

Marielyst 2.jpg

 

Tidligere støttede projekter
2021

Guldborgsund Aqua Sport
Støttet med 15.000 kr.

Guldborgsund Aqua Sport er en frivillig forening, der tilbyder sjove wakeboard-aktiviteter på vandet i Guldborgsund Kommune.

I sommeren 2021 var alle godkendelser til projektet på plads og kabelbanen kunne få sin plads på havnen i Nykøbing F. hvor den hurtigt blev en stor succes for både lokale og turister.

2019

Marielyst Golf & Funm Park - Ny japansk park-golfbane
Støttet med 15.000 kr.

Marielysts helt store turistattraktion, nemlig Marielyst Golf & Fun Park, vil  udvide deres anlæg med en japansk park-golfbane.

Anlæggelsen af 2x 9-hullers baner, som det specielle japanske park-golf spilles på, skal give turisterne og de lokale nye grunde til at besøge Danmarks største familiegolfpark. 

2018

Kær-Litt
Støttet med 10.000 kr.

En festival med fokus på litteratur og litteratur om kærlighed – det være sig romaner, digte, noveller, sangtekster eller faglitteratur. Et overflødighedshorn af bøger, foredrag fra mange kendte forfattere og samtaler.

Luk