Gastronomi i Lønstrup

Lokale kræfter bag roret på byens restauranter og caféer betyder uovertruffen mad af lokalproducerede råvarer. Smagen af Lønstrup er ikke til at tage fejl af
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Spis godt i Lønstrup

De kulinariske oplevelser blomstrer om kap med kunsten i Lønstrup, hvor det ene spisested efter det andet byder på velsmagende retter tilberedt af de friskeste nordjyske råvarer.

Om du er til gourmetmad, friskfanget fisk og skaldyr, en klassisk caféburger eller hjemmelavet eftermiddagskage, så finder du det rette match i den hyggelige by.

Både i den snoede hovedgade og langs med vandet finder du restauranter og caféer, så der er rig mulighed for at kombinere dit måltid med enten intim, hyggelig byatmosfære eller enestående havudsigt.

Køb ind i vejboderne

Vil du selv prøve kræfter med smagen af Lønstrup kan du også få fingrene i nogle af de råvarer, de lokale spisesteder bruger.

Drag ad småveje ud på tur i Lønstrups landskab  til fods, på cykel eller i bil. Her har mange lokale landbrug opstillet små vejboder, hvor du kan købe friske, lokaldyrkede grøntsager og frugt. 

Du finder også lokale opdræt af kvæg, frilandsgrise og fjerkræ.

Så kan du rigtigt brillere i sommerhuskøkkenet til glæde for hele familien.

Lønstrups restauranter

Luk