Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Løkkens Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter - se de seneste års støttede projekter herunder.

Støttede projekter i 2021

Løkken Kunststi
Støttet med 20.000 kr.

Løkken kunststi er en 2-6,5 km rute for hele familien, som snor sig igennem stier og smukke vartegn, legepladser og hvileområder i Løkken. På ruten vil man opleve 30 værker af lokale kunstnere med afsæt i de 17 verdensmål.

Løkken Maritime Oase
Støttet med 15.000 kr.

Målet med Løkken Maritime Oase er at skabe en multikulturel, maritim oase, der med etablering af nye aktiviteter er med til at understøtte byens udvikling både som attraktivt bosætningssted og turistdestination.

Aktiviteterne tæller:
- Multibane - kan anvendes af alle aldre og på alle tidspunkter
- Den sunkne fiskekutter - en maritim legeplads med blødt faldunderlag
- Badehusene - både til ude-undervisning og hyggerum for besøgende
- Lille scene – til anvendelse af skolen samt det lokale kulturhus
- Azorbébænke og marehalm til stemningsområder
- Siddepyramide – med siddeplads foran den lille scene samt hyggeareal
- Hyggekrog med borde og stole i surf-/outdoor-tema
- Flisebelagt udeområde – til anvendelse af både børn og seniorer fra foreninger

Løkken miniby
Støttet med 6200 kr.
Løkken Miniby er en plantage med natur og tilhørende miniby/udstilling. Desøgte om støtte, så alle de frivillige kunne få nogle veste med logo, så turisterne ved hvem de skal spørge om hjælp.

Løkken Redningshus
Støttet med 5000 kr.
Løkken Redningshus søgte om støtte til afholdelse af arrangementer som koncerter og foredrag.

Forfatter Simon Jacobsen
Støttet med 5000 kr.
Forfatter Simon Jacobsen har skrevet flere bøger om området, men søgte nu og støtte til at få udgivet hans nyeste bog ”Vestkysten - klima og kystnedbrydning”.

 

Tidligere støttede projekter
2020

content-loekken-oplevelsespulje2020.jpg

Løkkens Maritime Legeplads
Støttet med 15.000 kr.

Som del af et større projekt udvides Løkkens Maritime Legeplads med ”Byens Legeplads”, så børn i alle aldre, byens borgere og turisterne kan få gavn af denne skønne plads tæt på byens skole.


Kulturhus Løkken
Støttet med 5.000 kr.

Indkøb og opstilling af borde og bænke i området omkring Tjærepladsen.

 

content-loekken-oplevelsespulje2020-1.jpg

Løkken Borger- og Håndværkerforening
Støttet med 4.500 kr.

Opsætning af skilte/informationstavler i Vendsyssel Plantage. Skiltene giver information om grundlæggeren, Christian Mikkelsen, og fortæller om plantagens historie.

2019

Molefestival Løkken
Støttet med 22.000 kr.

Festivalen samler hele familien om smagsopleveleser, sjove aktivteter og underholdende indslag i rammerne omkring byens fantastiske moleleje.

 

Løkken Miniby
Støttet med 10.500 kr.

Skiltning til Minibyen Løkken for at styrke oplevelsen og gøre besøget til en mere oplysende og kvalitativ oplevelse ved at sætte fokus på et historisk perspektiv og fremstillingsprocessen af modellerne.

 

Vendsyssel koncert
Støttet med 2.500 kr.

Der afholdes et koncert hvert år i Vendsyssel Plantagen med gratis adgang til alle gæster - faste beboere såvel som turister.

 

Nr. Lyngby Søer
Støttet med 25.000 kr.

Etablering af søer i engdraget i Nr. Lyngby, som vil gøre sommerhusområdet meget mere attraktivt og tiltrække fygle og dyrevildt.

Området bliver offentlig tilgængeligt, vil være til gavn for gæsterne og vil skabe et værdifuldt opholdssted for dyrelivet. 

2018

Løkken Molefestival
Støttet med 47.500 kr.

Det lokale fødevarenetværk ”Smag på Løkken” har taget initativet til Løkken Molefestival med gode smagsoplevelser og et væld af aktiviteter for børn og voksne. Under festivalen vil molelejet, stranden og byen vil summe af liv og aktiviteter.

Molefestival skal blive en tilbagevendende begivenhed som tiltrækker folk i skuldersæsonen, og som er til glæde for både de lokale og de gæster, som er i byen.

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Løkkens Oplevelsespulje 2018:

Litteraturfestival ”Palle Rosenkrantz Festival”
Støttet med 2.500 kr.

En festival over to dage med litteratur som tema. Der er både musik, forfattermøder og tur om forfatternes Løkken.

I år holdes der også foredrag om tegnerne Lars Nielsen og Storm P. samt en litteraturvandring i Løkken gaders med lyslanterner.

 

Løkken i Børnehøjde: ”Sandskulpturkonkurence”
Støttet med 10.000 kr.

Brug dagen sammen med familien på stranden og byg et mesterværk af de materialer, der findes på stranden.

Når klokken slår fire, går dommerne deres runde og bedømmer alle sandskulpturer. Dommerne er lokale frivillige og der er altid en kunstner iblandt.

Alle deltagende børn får en isbillet, 1.-3. plads får en pose bolcher fra den lokale Bolcheriet, og vinderen får en flot t-shirt med logoet ”Løkken”.

Luk