Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Løkkens Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter - se de støttede projekter fra 2019 og 2018 herunder.

Støttede projekter i 2019

 

Molefestival Løkken
Støttet med 22.000 kr.

Festivalen samler hele familien om smagsopleveleser, sjove aktivteter og underholdende indslag i rammerne omkring byens fantastiske moleleje.

 

Løkken Miniby
Støttet med 10.500 kr.

Skiltning til Minibyen Løkken for at styrke oplevelsen og gøre besøget til en mere oplysende og kvalitativ oplevelse ved at sætte fokus på et historisk perspektiv og fremstillingsprocessen af modellerne.

 

Vendsyssel koncert
Støttet med 2.500 kr.

Der afholdes et koncert hvert år i Vendsyssel Plantagen med gratis adgang til alle gæster - faste beboere såvel som turister.

 

Nr. Lyngby Søer
Støttet med 25.000 kr.

Etablering af søer i engdraget i Nr. Lyngby, som vil gøre sommerhusområdet meget mere attraktivt og tiltrække fygle og dyrevildt.

Området bliver offentlig tilgængeligt, vil være til gavn for gæsterne og vil skabe et værdifuldt opholdssted for dyrelivet. 

_________________________

Støttede projekter i 2018

Løkken Molefestival
Støttet med 47.500 kr.

Det lokale fødevarenetværk ”Smag på Løkken” har taget initativet til Løkken Molefestival med gode smagsoplevelser og et væld af aktiviteter for børn og voksne. Under festivalen vil molelejet, stranden og byen vil summe af liv og aktiviteter.

Molefestival skal blive en tilbagevendende begivenhed som tiltrækker folk i skuldersæsonen, og som er til glæde for både de lokale og de gæster, som er i byen.

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Løkkens Oplevelsespulje 2018:

Litteraturfestival ”Palle Rosenkrantz Festival”
Støttet med 2.500 kr.

En festival over to dage med litteratur som tema. Der er både musik, forfattermøder og tur om forfatternes Løkken.

I år holdes der også foredrag om tegnerne Lars Nielsen og Storm P. samt en litteraturvandring i Løkken gaders med lyslanterner.

 

Løkken i Børnehøjde: ”Sandskulpturkonkurence”
Støttet med 10.000 kr.

Brug dagen sammen med familien på stranden og byg et mesterværk af de materialer, der findes på stranden.

Når klokken slår fire, går dommerne deres runde og bedømmer alle sandskulpturer. Dommerne er lokale frivillige og der er altid en kunstner iblandt.

Alle deltagende børn får en isbillet, 1.-3. plads får en pose bolcher fra den lokale Bolcheriet, og vinderen får en flot t-shirt med logoet ”Løkken”.

 

Luk