Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Limfjordens Oplevelsespulje de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter.

Støttede projekter 2022

Limfjordsmuseet
Støttet med 25.000 kr.

Limfjordsmuseet ønsker at bruge de historiske rammer på en ny måde: "Som museum er vi ikke bange for at skubbe til, hvad et museum kan og skal, og vi vil invitere til arrangementer hen over sommeren, hvor vi forvandler vores baggård og gamle historiske stald til et loungemiljø. Udover gode drinks og levende musik planlægges der også inddragende arrangementer som eksempelvis 'poetry slam'.

Feriepartner Limfjorden har støttet med 25.000 kr.

Limfjorden 1.jpg

 

Tdligere støttede projekter
2021

Sundby Mors IF – Minigolfbane
Støttet med 10.000 kr.

Sundby Mors IF har lavet en minigolfbane med tilhørende madpakkehus til brug for de lokale og områdets turister. Desuden ønsker Sundby Mors IF at udvide med petanquebane ved siden af minigolfbanen, og med tiden tilføje flere huller til minigolfbanen.

Desuden ønsker de at vælte et gammelt hus, så der kan opføres handicaptoiletter. 

2019

Museum Mors - Skarregaard
Støttet med 10.000 kr.

Projektet tager udgangspunkt i en allerede etableret natursti ved landbrugsmuseet Skarregaard på Nordmors. Museet søger støtte til formidlingstavler, der skal fortælle om områdets kultur- og naturhistorie.

De nye tavler skal bestå af tekster på både dansk og engelsk, så udenlandske turister også får fortællingen om området omkring Skarregaard.

Teksterne kommer dels til at omhandle den smukke natur samt hvordan naturens kræfter har formet landskabet, og dels kulturen samt hvordan mennesket har påvirket området.

Desuden vil tavlerne også have fotos/billeder/tegninger, som illustrerer det skrevne, samt et nutidigt oversigtskort over stisystemet, så de gående kan følge med i, hvor de er på ruten. Tavlerne skal suppleres af en folder, som kan tages med på ruten med oversigtskort over stisystemet.

2018

Børnehøjde Vesthimmerland
Støttet med 10.000 kr.

Målet er at lave en børnefestival for børn og børnefamilier: et gratis arrangement, som indeholder en række aktiviteter i børnehøjde.

Det skal være i form af en aktivitets- og festplads hvor kreativitet, musik, fællesskab går hånd i hånd.

Der tænkes her etableret et kunstnerhjørne, et sted hvor familierne kan spise deres mad, hvor der er en række kreative aktiviteter som perler, maling på muslinger, farvelægning af sten.

Aktivitets- og festpladsen skal være en plads. der udfordrer såvel børne- som voksengruppen, hvor leg med kammeraterne har mulighed for at blomstre, hvor man får nye venner og hvor forældrene får nye bekendtskaber - et sted, som opfordrer sommergæsterne til at deltage, og som kan bruges som en event, der er med til at trække turister.

Arrangementet finder sted lørdag den 11. august 2018 i Løgstør.

Luk