Feriepartner Limfjorden

Feriepartner Limfjorden er en del af Feriepartner MOB, som udlejer sommerhuse på Fyn, Ærø, Langeland, Als, i Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og ved Limfjorden.

Feriepartner MOB er et selvstændigt udlejningsbureau med mere end 40 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse. I 2016 blev Feriepartner MOB kåret som gazelle af Dagbladet Børsen.

Servicen i top

Vi sætter en ære i at kende alle vores huse og give dig den helt rigtige vejledning, når du skal vælge sommerhus.

Troværdighed og et højt serviceniveau er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest.

Mød os på kontoret i Middelfart

Vi holder til i Middelfart på Fyn, men vi udlejer sommerhuse i mange dele af Danmark. Det gør, at vi kan tilbyde et meget varieret udvalg af sommerhuse i områder med deres helt eget særpræg.

Vi har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool og giganthuse til familietræf og store fester.

Skal ferien være lidt ud over det sædvanlige, tilbyder vi desuden slotsferie på nogle af Danmarks smukkeste slotte i Sønderjylland, ved Limfjorden på Fyn og Sjælland.

Hos os kan du booke en eventyrlig ferie på Egeskov Slot, Valdemars Slot, Jerstrup Herregård, Lerchenborg Slot, Tranekær Slot, Schackenborg Slot, Lungholm Slot m. fl.

Har du brug for hjælp?

Luk