Gratis adgang til badeland

Kalder alle vandhunde! Hos Feriepartner Kattegat kan du leje et sommerhus med gratis adgang til Svømmeland Nørresundby, så du kan boltre dig ubegrænset i hele Nordjyllands badeland
Søg efter sommerhus
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Kom gratis i badeland med Feriepartner Kattegat

Lyder ubegrænset vandplaskeri for hele familien som noget for dig?

Og så oven i købet i et badeland, der både tilbyder faciliteter til den seriøse svømmer, den legesyge vandhund og den wellnesshungrende livsnyder?

Så er du kommet til rette sted. Feriepartner Kattegat tilbyder nemlig leje af sommerhuse, der giver gratis og ubegrænset adgang til Svømmeland Nørresundby.

Du skal blot vise lejebeviset på "dit" sommerhus, når du ankommer til badelandet, og så kan du ellers slå dig løs til flere timers vandsjov - lige så mange gange du vil i løbet af din ferie.

Rabat på andre svømmelande

Hvis ikke du får fingrene i et sommerhus med gratis adgang til Svømmeland Nørresundby skal du ikke fortvivle - under alle omstændigheder får du nemlig 20% på indgangen til badelandet.

Og så findes der stadig rig mulighed for at slippe dit indre legebarn løs i et andet badeland i Kattegat-området.

Når du lejer sommerhus igennem Feriepartner Kattegat kan du besøge badelandet Blokhus Feriecenter i Blokhus eller Park Vendia i Hjørring til spotpris. Her får du 20% rabat på indgangsprisen.

Du får også rabat til badelandet på Kattegat Strand Camping i Øster Hurup. Hør nærmere på bureauet.

Bliv dus med det våde element i Svømmeland Nørresundby

Luk