Attraktioner ved Kattegat

Sommerhusferie ved Kattegat er lige med Danmark bedste attraktioner inden for rækkevidde. Glæd dig til spændende dyr, forrygende fisk, betagende blomster, store kanoner og fantastiske forlystelser
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Kom i slaraffenland ved Nordjyllands attraktioner

Der venter oplevelser for hele familien, når du drager i sommerhus ved Kattegat.

Og det er ikke bare hvilke som helst oplevelser. I Nordjylland finder du nogle af Danmarks sjoveste, vildeste og mest fascinerende attraktioner.

Gå på opdagelse i resterne af tyskernes bunkere og kanoner fra 2. verdenskrig på Museumscenter Hanstholm eller kom tæt på løver og tigre i Danmarks næststørste zoo, Aalborg Zoo.

Fortab dig i Jesperhus Ferieparks fortryllende verden af blomster, forlystelser og vandland, hvor du også kan møde fritgående dyr i den indendørs jungle.

I Nordsøen Oceanarium kan du komme ned på Nordsøens dybeste sted og møde fisk i alle former og farver, og i Fårup Sommerland venter nogle af Nordeuropas sjoveste og vildeste rutsjebaner.

Tæt på finder du også Djurs Sommerland – Nordens største sommerland. Her kan du glæde dig til ni temalande, Danmarks største rutschebaner og over 60 forlystelser for hele familien.

Attraktioner med rabat ved Kattegat

Det er ingen skam allerede at begynde at glæde sig til de store oplevelser, der venter dig ved Kattegat.

Og det bedste af det hele: Du får rabat på indgangen til Nordjyllands attraktioner, når du lejer sommerhus igennem Feriepartner Kattegat.

Du skal blot bestille dine billetter med rabat, når du booker på MitFeriepartner. Du kan også købe billetter på bureauet til enhver tid.

Luk