Feriepartner Kattegat Oplevelsespuljen

Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Det støtter vi

Tidligere støttede projekter
2022

Event Øster Hurup – Musik på havnen
Støttet med 10.000 kr.

Musik på havnen er en musikfestival på Øster Hurup havn som løber over 2 dage med div. Kunstnere.

Mariager-Handest Veteranjernbane
Støttet med 8236 kr.

Støtte til etablering af kortborde ved veteranjernbane stationen i Mariager

Øster Hurup Strandlaug
Støttet med 20.000 kr.

Støtte til etablering af badebro

Fjordfest i Hals
Støttet med 10.000 kr.

1 dags musikfestival i Hals

2021

Helt i Fisk
Støttet med 12.750 kr.

Tøj til de frivillige, som gør et stort stykke arbejde, blandt andet i forbindelse med afholdelse af Helt i Fisk på stranden i Øster Hurup. Både børn og voksne har mulighed for at lære hvad der findes i havet og på stranden, smage på tang, fisk etc.

 

Kunstudvalget i Det Gode Liv/ Fisketotem
Støttet med 10.000 kr.
Tilskud til en skulptur, Fisketotem, som Det Gode Liv / Kunstudvalget ønsker placeret ved stranden og havnens start i Øster Hurup. Skulpturen binder strand, by og havn sammen.

 

”Sangen har vinger”
Støttet med 10.000 kr.
Tilskud til højskolesangbøger. Foreningen ”Sangen har vinger” laver helet året fællessang og andre aktiviteter for både turister og lokale, og det har vist sig at være en stor succes.

 

Event Øster Hurup / Fredagskoncerter
Støttet med 15.000 kr.
Til hjælp til afholdelse af Fredagskoncerter på Bytorvet. Koncerterne trækker imellem 500 og 1000 gæster til.

2020

content-kattegat-oplevelsespuljen2020.jpgAls Mandekor
Støttet med 15.000 kr.

Et kor i byen Als bestående af godt 30 lokale deltagere mellem 18 og 65 år.

Koret tager ofte ud til forskellige events - "Syng Dansk"-dag, byfester og arrangementer på lokale plejehjem - og har brug for at få ledsagelse af et klaver.

Der blev søgt tilskud til klaver og lydudstyr til at kunne glæde de mange fremmødte.

 

content-kattegat-oplevelsespuljen2020_2.jpgKoldkær Vandverden
Støttet med 10.000 kr.

Den gamle svømmehal, der ligger i forbindelse med Koldkær ferielejligheder, skal atter tages i brug. 

Der er stiftet en forening, der er godt i gang med at søge midler til en gennemgribende renovering af hallen og omgivelserne - til stor glæde for lokalområdet og, ikke mindst, de mange ferieboliggæster.

 

content-kattegat-oplevelsespuljen2020_3.jpgØster Hurup Strandlaug
Støttet med 10.000 kr.

Strandlauget, med sine 1.100 medlemmer, har til opgive at sikre, at herboende og turister møder optimale forhold, når de besøger stranden.

Både selve stranden, men også borde og bænke i området, skal vedligeholdes, og flere skal bygges. Derfor er der søgt om penge til materialer til bord-/bænkesæt osv.

2019

Lille Vildmosecentret – Aktiviteter på stranden
Støttet med 12.218 kr.

Lille Vildmosecentret arrangerer i år en række gratis aktiviteter på stranden i Øster Hurup for hele familien i sommeren 2019.

I juli og august vil der være lokale fiskere sammen med naturvejledere fra Vildmosecentret på stranden hver mandag. Her kan man lære kunsten at fange fisk, krabber og andre smådyr.

Eksempelvis vil der på det lave vand kunne fanges forskellige vanddyr. Her gives tips til, hvor og hvordan man fanger og tilbereder disse små delikatesser.

De lokale fiskere medbringer desuden også andre fisk som naturvejlederne fra Vildmosecentret vil fortælle om, ligesom de vil tilberede smagsprøver af de friskfangede fisk, rejer og muslinger.

En aktivitet som hele familien kan deltage i, uanset om man er lokal eller turist.

Feriepartner støtter op om projektet, så der kan købes nok udstyr/fiskegrej til, at fremmødte kan være med i praksis og få del i glæderne ved vandet hver mandag hele sommeren.

 

Musik på Havnen Øster Hurup
Støttet med 10.000 kr.

7. år i træk spilles der op til musik og dans på havnen i Øster Hurup. Festen forløber over 2 dage, hvor der blandt andet er aktiviteter for både børn og voksne, ud over musikken.

FDF laver snobrød og leger med børnene. Der er sejlads på Kattegat med rib båd og hav kajakker.

Det er et tilløbsstykke, som både henvender sig til lokale såvel som områdets feriegsæter. Festen finder sted 31. maj – 1. juni 2019.

Feriepartner støtter op om projektet og har tildelt penge til afholdelse af dette års Musik på Havnen.

 

Fjordfest Hals
Støttet med 10.000 kr.

Fjordfesten er en musikalsk hyggedag for hele familien. Festen starter med børneunderholdning, fortsætter med upcoming bands og slutter af med to hovednavne. Festen afholdes på et grønt område midt i byen med udsigt til fjorden, havnen og den smukke gamle bydel.

Feriepartner Kattegat støtter op om projektet og har tildelt penge til børneunderholdningen.

Der forventes at deltage både lokale som turister. Festen finder sted d. 27/7-19 mellem 13.00-22.00.

 

Lodsens Datter
Støttet med 8.500 kr.

Lodsens Datter er et rekreativt samlingssted for familien, lokale eller turister. 

Her kan man lære at ”stå på vandet” – SUP=Stand Up Paddle. Her kan ligeledes lejes joller, så man kan komme ud og fiske i Kattegat.

Lodsens Datter har en ambition om, at hele området omkring Lodsvej skal være et rekreativt byrum til glæde for både fastboende og turisterne og at gøre færdsel på vandet som noget lige så naturligt som at cykle i bytrafikken. 

Her skal være hyggeligt og det udbygges hele tiden, her skal være borde, bænke, hængekøjer af gamle sejl, og fra sæsonen 2019, som starter til april/maj, kan man også komme i ly i det gamle Lodshus på kajen i Hals.

Feriepartner støtter op om projektet til denne ildsjæl, som brænder for at skabe noget miljø på havnen i Hals, som er til glæde for byen, de fastboende og, ikke mindst, byens turister.

 

Julebelysning Øster Hurup
Støttet med 6.000 kr.

Den lokaleborgerforening står for julebelysningen i Øster Hurup, og de har i år ansøgt om midler til Oplevelsespuljen.

Feriepartner vælger at støtte med ét sæt julelys, så de lokale, og ikke mindst, vores julegæster får lidt julehygge i en ellers mørk og stille tid.

2018

US Car Camp – Øster Hurup
Støttet med 10.000 kr.

US Car Camp er en årlig begivenhed, der første gang løb af stablen i 2009. 10 års jubilæum i 2018 afholdes, som altid, i uge 30.

Familietræffet startede med ca. 70 deltagende biler tilbage i 2009, og i 2018 forventes deltagelse af ikke mindre end 1200 amerikanerbiler.

Fruerlundparken og hele byen omdannes til et sandt slaraffenland for bilelskere med hang til V8-lyd, krom og rockabilly-stil. De mange gæster indlogerer sig på bedste campingvis i udvalgte US-stater – som for eksempel Californien, Florida, Nevada etc.

Ud over bilerne er der live musik, dealerstreet samt burnout- show/-konkurrence. Der er etableret såkaldte ”Cruise Stops” langs ”Route 66” – her kan besøgende komme med på en tur rundt i parken i de amerikanerbiler, der vælger at holde ind.

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Kattegats Oplevelsespulje 2018:

Øster Hurup Strandlaug
Støttet med 10.000 kr.

Etablering af en cirka 100 meter lang bro fra kysten og ud til sandklappen. Det flytter den gode badestrand 100 meter ud fra kysten.

 

Øster Hurup Havn
Støttet med 5.000 kr.

Etablering af to nye krabbevæddeløbsbaner.
Hvert år bruges krabbevæddeløbsbanerne af tusinder af børn og voksne, som først fanger krabberne og derefter afholder væddeløb med med.

 

Lodsens Datter
Støttet med 6.700 kr.

Maritime oplevelser og aktiviteter på vandet, som får folk på havnen i Hals. Både lokale og turister er velkomne i det gamle lodshus, hvor de kan lære mere om for eksempel SUP (stand up paddle).

 

Fjordfest i Hals
Støttet med 10.000 kr.

Der afvikles en hyggelig festival for alle generationer, byens borgere, turister etc. med gratis entre.

Her vil være underholdning for børn - ”Musik og Sjov” - ligesom både lokale bands og to store hovednavne vil spille op. 

Luk