Strande ved Karrebæksminde

Området omkring Karrebæksminde er kendt og elsket for sine dejlige, blide og indbydende strande med eminente bademuligheder. Find din nye yndlingsstrand her
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Strande i Sydsjælland

Enø strand

Enø strand er en klassisk dansk sommerstrand med Blåt Flag, liv og glade dage.

Her er skønt, klart vand med fløjsblød sandbund, og du kan trygt medbringe familiens yngste, for kompetente livreddere patruljerer på stranden i højsæsonen.

Det er oplagt at kombinere strandturen med en gåtur i det gamle, charmerende fiskerleje bag stranden.

Her kan I spise aftensmad på en af restauranterne og slutte af med en is fra en isbod. I kan også tage et slag minigolf og købe morgenmad til næste morgen fra bageren.

Find det perfekte sommerhus på Enø.

Vesterhave strand

Vil du undgå alle børnene og de mange mennesker på Enø strand, så er det Vesterhave strand, du skal vælge. Her er charmerende som ved Enø Strand, men du finder en helt anden ro.

Vesterhave strand er en kilometer lang og omkranset af en bred strandeng. Også her finder du en lækker sandbund, så du undgår at skulle hoppe uden om skarpe sten. Til gengæld skal du lige over tangen i vandkanten.

Stranden er helt oplagt til en hurtig dukkert, men her er også fin plads til at spille bold og nyde din medbragte picnic.

Find sommerhuse ved Vesterhave.

Dragsbjerg strand

Bliv blæst igennem på Dragsbjerg strand for enden af Enø, mens du nyder Enøs formodentlig bedste udsigt hele vejen til Knudshoved.

Strandens isolerede placering gør, at du her kan nyde en stille stund på din sommerhusferie.

Her er ingen luksus i form af iskiosk, restaurant eller toilet - til gengæld kommer de færreste herud, og du har stort set stranden for dig selv.

Tag en frisk svømmetur, forsøg dig med windsurfing i de gunstige vindforhold, eller slap af på en af de store strandsten, men du lader roen sænke sig over dig.

Du kan også gå en tur langs den smukke kyst, for eksempel op til Enø Overdrevs græssende køer, ligesom en cykeltur i det smukke sommerlandskab er lig med idyllisk sommerhusferie.

Luk