Rabataftaler i Hvide Sande

Opgrader ferien i sommerhuset i Hvide Sande med oplevelser for hele familien! 

Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Mere sjov og flere oplevelser for hele familien i Hvide Sande!

Beach Bowl Søndervig

Få en Key2Activity adgang - og få en sommerhusferie med mere til hele familien!
Nu kan du forudbestille Key2Activity når du booker dit sommerhus hos Feriepartner Hvide Sande.
Så kan du for kun kr. 199,- få ubegrænset adgang til fri bowling, minigolf, tennis, padel og meget andet sjov og ballade hos aktivitetscentret Beach Bowl i Søndervig i en hel uge.

Med Key2Activity får du nemlig fri adgang til bowlingbaner, det store fitnesscenter på 1 sal, Adventure minigolf med 18 huller, udendørs tennisbane, padelbane og til internetcaféen med fri afbenyttelse af spil.
For at aktivere din Key2Activity adgang, skal du medbringe din husnøgle med chip og din ordrebekræftelse fra

Feriepartner Hvide Sande, når du ankommer til Beach Bowl.
Se information om åbningstider, eller reserver tid til dine gratis aktiviteter hos Beach Bowl på www.beachbowl.dk.

BeachBowl_1_Desktop.jpg

Naturkraft i Ringkøbing

Naturkraft er en oplevelsespark, hvor naturens fascinerende kræfter sættes i spil. Naturkrafts vision er - med afsæt i Vestjyllands natur – at skabe fascination af naturens kræfter og inspirere til en mere bæredygtig udvikling.

En sjov og lærerig naturoplevelse for hele familien!
Forbered dig på fantastiske naturoplevelser, både ude og inde. Naturkraft er stedet hvor I får mulighed for at iagttage, udforske og forstå naturens kræfter via masser af leg og læring, udfordringer, ekspeditioner, naturoplevelser og meget mere.

Se mere på deres hjemmeside www.naturkraft.dk.

Du sparer 15 % på indgangsbilletten, som du kan købe ved indgangen eller ved at bestille billetten online:
www.naturkraft.dk/feriepartner

nordkraft_1_Desktop.jpg

WOW-PARK i Skjern og Billund

Tag familien under armen og prøv den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven i WOW PARK Skjern og Billund.

WOW PARK er en nytænkt oplevelsespark på naturens præmisser, og med masser af sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Her er ingen forlystelser eller aktiviteter el- eller benzindrevne, og i stedet finder du et inspirerende naturunivers hvor legeaktiviteter er nænsomt bygget omkring træerne og i samhørighed med naturen.

Oplev alt fra trætoplegehuse, hængebroer, rutsje- og svævebaner til underjordiske huler og labyrinter, byggelegepladser og krea-værksteder, søer med masser af dyreliv, klappegeder og meget meget mere. Der er naturligvis også mulighed for restitution og afslapning på skovcafé og på de mange grillpladser og bålsteder mv.

WOW PARK danner de perfekte rammer for hele familien, og garantere en fuld dag med vilde naturoplevelser, leg og aktiviteter. Se mere på www.wowpark.dk.

Du får via din booking med Feriepartner rabat på 25 % på indgangsbilletten. Mere info følger på dit lejebevis når du booker sommerhus.

wow_1_Desktop.jpg

Stauning Whisky

Stauning Whisky er et nordisk destilleri i smuk skandinavisk arkitektur, der producerer whisky I verdensklasse lige her i Danmark.

Kom med på opdagelse hos Stauning Whisky og rejs igennem deres whiskyfremstilling fra start til slut, og så er der naturligvis også mulighed for at smage på varerne. En unik oplevelse for alle sanser, hvor du kan se, føle, dufte og smage.

Med Feriepartner Hvide Sande får du 10 % i rabat på en guidet 2-timers tour og rundvisning, der inkluderer

  • Historier om Stauning Whisky
  • Rundvisning i produktionen – fra maltning til destillering
  • Lær om fadlagringens betydning for smagen
  • Smagning af 3 forskellige whiskyer

Se mere på deres hjemme www.stauningwhisky.com

StauningWhisky_1_Desktop.jpg

Fiskeriets Hus

Vil du klappe en krabbe, se en levende søstjerne eller hoppe ombord på havskibet Thomas fra 1850, så skal du besøge Fiskeriets Hus i Hvide Sande.

I Fiskeriets Hus kan finder du både et saltvands- og et ferskvandsakvarie, konstruerede som gengivelse af naturen med gemmesteder for fiskene i sandbund, bag sten eller vragstumper. Når du besøger akvariet, så prøv for eksempel at finde vores vraglevende berggylt. Den lever på vragrester på bunden af Nordsøen.

Foruden akvarier er Fiskeriets Hus et samtidsmuseum for egnen, fiskerihavnen og Hvide Sande. Fiskeriets Hus fortæller blandt andet om Hvide Sandes tilblivelse og fiskeriets udvikling. Besøg Fiskeriets Hus og oplev en sjov og lærerig dag for hele familien.

Gratis entré til et barn under 12år, ledsaget af en fuld betalende voksen ved fremvisning af Feriepartners sommerhusnøgle ved indgangen. Se mere på www.fiskerietshus.dk

Fiskerietshus_1_Desktop.jpg

Luk