Strande ved Hvide Sande

Der er frit valg på alle hylder, når det kommer til strande i Hvide Sande-området. På Holmsland Klit er der vand, sand og klitter, så langt øjet rækker, og du er altid i kort afstand fra en strandtur
Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Strande som perler på en snor

Ferie i Hvide Sande er i høj grad lig med strandferie ved det omskiftelige Vesterhav. Den ene dag er det vildt og frådende, den næste er det blankt, stille og indbydende.

Fra Bjerregård i syd til Houvig i nord byder Holmsland Klit på mere end 40 kilometer uspoleret bred sandstrand afskærmet af høje klitter med lysegrønt marehalm. En fryd for øje og sjæl.

Forestil dig at mærke det fine sand under dine bare tæer i strandkanten, vinden mod dine kinder og den friske luft i næsen. 

Aktiviteter på stranden

Selvom det er helt oplagt at hoppe i bølgen blå og solbade i det lægivende klitter på en varm sommerdag, så er der masser af andre aktiviteter på strandene ved Hvide Sande.

De 40 kilometer sandstrand står nemlig til din rådighed til lange traveture uanset vejr, en frisk gåtu med hunden eller sågar en ridetur i vandkanten.

Nogle hopper ombord på surfbrættet i et forsøg på at tæmme de vilde bølger, andre spiller strandtennis eller går på jagt efter skaller og sten - og nogle endnu bygger sandslotte eller daser i vandkanten.

En ting er sikkert: Der er altid masser af albuerum, og nogle gange er du helt alene på stranden.

Livreddere i højsæsonen

Det er ikke nogen hemmelighed, at Vesterhavet kan være barskt - men i højsæsonen er du i helt trygge hænder.

Bader du på sydstranden i Hvide Sande og på stranden ved Søndervig er du nemlig under kyndigt opsyn af livredderne, der både holder høje med strøm- og vindforhold og giver gode råd om badesikkerhed.

Baderåd

De bedste strande i Hvide Sande-området

Luk