Husbåde i Hvide Sande

Bo på Ringkøbing Fjord, oplev livet i havnen fra første parket og bliv vugget i søvn - den rene lise for enhver sjæl og en ganske særpræget ferieoplevelse, du sent vil glemme
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Hold ferie på vandet

Tag en pause fra hverdagen og nyd livet ombord på en af vores dejlige husbåde på fjorden - en unik og anderledes oplevelse for hele familien eller for vennerne på tur.

Der er noget ganske særligt over at blive vugget i søvn til lyden af vandets klukken, og så kan du til enhver tid nyde den beroligende udsigt ud over vandet og havnemiljøet fra alle værelser og terrasser.

Når du holder ferie på en husbåd, er du tæt på den smukke og blide natur ved Ringkøbing Fjord.

Samtidig er du kun få skridt fra stranden i Hvide Sande og det hyggelige centrum med indbydende restauranter og butikker.

Husbåde i Tyskerhavn og Mamrelund

Feriepartner Hvide Sande råder over fem husbåde, som alle er uden motor, ligger fast forankret ved kajen og byder på luksuriøse faciliteter, nøjagtigt som et moderne sommerhus.

Fire af husbådene ligger i den charmerende Tyskerhavn, der blev etableret i 1912 og i dag er omdrejningspunktet for fjordfiskeriet.

Her bor du afsides og roligt, samtidig med at du er tæt på det autentiske fiskermiljø på havnen og inden for rækkevidde af Hvide Sandes mange tilbud.

Den sidste husbåd ligger i den hyggelige fjordhavn Mamrelund, hvor der er rig aktivitet fra større og mindre både. Her bor du i hjertet af Hvide Sande, og du kan uden problemer kombinere ferie på vandet med byferie i Hvide Sande.

Luk