Byferie i Hvide Sande

Bo i charmerende Hvide Sande by og hold en rigtig "livsnyderferie". Her er du tæt på det autentiske havnemiljø på fjordsiden, og du kan nyde godt af byens mange spændende tilbud
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Byferie med naturen lige uden for døren

Selvom mange måske forbinder Hvide Sande og omegn med charmerende sommerhuse med en ugeneret beliggenhed langt ude på heden, så findes der også en anden populær ferieform imellem det brusende hav og den skønne fjord - nemlig byferie i Hvide Sande.

Byferie i Hvide Sande er den helt perfekte kombination af luksus, fuld afslapning, byliv og aktiv ferie. 

Nyd byen

Uanset hvor du bor i Hvide Sande, er der ikke langt til byens midte, hvor indkøbsmuligheder, ferieshopping og lækre restauranter venter dig.

Du kan altid købe frisk fisk lige om hjørnet, og så er du i gåafstad til byens mindre og meget hyggelige fjordhavne - Tyskerhavn og Mamrelund - der summer af stemning, og hvor der stadig er masser af aktivitet fra de små joller, der lander fisk.

Aktiviteter lige uden for døren

Selvom du bor i centrum af byen, har du stadig alle de rekreative aktiviteter inden for rækkevidde - og stranden er aldrig mere end et par skridt væk til en frisk dukkert eller blot en hyggelig slentretur.

Er du lystfisker, er mulighederne nærmest uanede. Du bor nemlig i første parket til rigtig godt sildefiskeri ved slusen, ligesom der på havnen og molerne er mange muligheder for at kaste snøren.

Langs fjorden kan du gå eller cykle ad den lille sti hen til kabelbanen og vandsportsområdet, hvor du kan udfordre dig selv på vandski og surfbræt. 

Fristet af byferie?

Du kan holde din byferie  i de charmerende Slusehuse, i nye, lækre ferielejligheder eller ombord på vores flydende sommerhuse - husbådene. Endvidere er der også skønne ferielejligheder på Mamrelund og ved Langsand langs vand samt hytter på Langsand lands sand. 

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor.

Slusehusene

Ferielejligheder

Lejligheder på Mamrelund

Husbåde

Langsand langs vand

Luk