Feriepartner Hvide Sandes Oplevelsespulje - din lokale støtte

Feriepartner Hvide Sande støtter op om det lokale liv i Hvide Sande og omegn. Det ligger os på sinde at bidrage til, at vores lokalområde er attraktivt for såvel feriegæster og sommerhusejere som for os, der bor her og hver dag bruger området.

Derfor har vi har skabt en støttepulje, der har til formål at bakke op om udviklingen af gode, lokale oplevelser, som fremmer værdien af vores område.

Den har vi valgt at kalde Feriepartner Hvide Sandes Oplevelsespulje.

Den henvender sig til enkelte ildsjæle, foreninger, lokalsamfund m.fl., der drømmer om at udvikle eller videreudvikle en oplevelse nær sig – fx en trampesti, en picnicplads i et naturskønt område, koncerter på torvet eller guidede ture med særlige temaer.

Feriepartnerprisen – en national pris

Hvert år i november uddeler vi Feriepartnerprisen i forlængelse af Oplevelsespuljen.

FeriepartnerPrisen er en national pris, hvor vi belønner det bedste af de 26 lokalt støttede initiativer – 26, fordi vi uddeler støttekroner fra vores 26 bureauer landet over.

En jury udvælger den bedste idé, som hædres med et beløb til yderligere udvikling af projektet. Præmien lyder på 50.000 kr.

Hvis du modtager støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje, er du altså med i kapløbet om at blive nomineret til Feriepartnerprisen - og, måske i sidste ende, løbe med yderligere støtte til dit projekt.

Søg støtte til dit projekt

Har du en idé til en god oplevelse, der ville gøre Hvide Sande endnu mere attraktiv som både feriedestination og hjemstavn?

Læs meget mere om Oplevelsespuljen og Feriepartnerprisen og læs om de projekter, vi har valgt at støtte fra Feriepartner Hvide Sandes Oplevelsespulje i 2019.

Luk