Lej dit sommerhus ud gennem Feriepartner

Ugyldig e-mail
Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.

TJEN DE FØRSTE 60.000,- SKATTEFRIT*

Du er den glade ejer af et sommerhus, men du bruger det ikke hele året. Lyder det bekendt? Hvorfor så ikke udleje det gennem Feriepartner og tjene penge på dit sommerhus, når det alligevel står tomt?

Det er en stor økonomisk fordel at udleje gennem et bureau. De første 60.000,- kr.* af dine lejeindtægter er skattefri, og så sørger vi automatisk for indberetningen til SKAT.

Du får desuden en stor andel af lejeindtægterne hos Feriepartner, fordi vi udlejer direkte til dine gæster.

Og fordi vi er eksperter lokalt og digitalt, kender vi efterspørgslen på et sommerhus som dit. Dét sikrer dig det største antal udlejede uger og den mest optimale indtjening.

*Gældende for 2020. Beløbet for 2021 og frem er endnu ukendt.

NÅR VI SIGER, VI ER LOKALE, SÅ MENER VI DET

Vi ved, at dit sommerhus har en helt særlig værdi for dig. Derfor er det vigtigt for os, at du ved, at vi tager os af dit sommerhus, som var det vores eget.

Med vores 27 lokale bureauer fordelt over hele Danmark er vi altid tæt på dit sommerhus, på de gæster, der lejer det – og på dig. Så kan vi til enhver tid sikre os, at alt er, som det skal være. Og det er lig med tryghed, sikkerhed og service til både dig og dine gæster.

At vi er lokalt forankret betyder også, at vi værner om de lokalsamfund, vi er en del af.

Derfor uddeler vi hvert år én million kroner fra Feriepartners Oplevelsespulje – støttekroner, der går til udviklingen af gode, lokale oplevelser, og som sikrer, at vores ferieområder forbliver attraktive.

Læs mere om lokal sommerhusudlejning gennem Feriepartner.

FÅ FRIHED OG FLEKSIBILITET SOM UDLEJER

Hos Feriepartner har vi fokus på dig og dine ønsker. Vi er helt indforståede med, at det er dit sommerhus, og at du selv skal kunne have fornøjelsen af det.

Derfor kan du få det, som du vil have det, når du udlejer sommerhus gennem Feriepartner.

Vi skræddersyer en individuel lejeaftale til dig, så du selv kan vælge, hvor meget og hvornår du vil bruge dit sommerhus. Du bestemmer også selv, om du vil være involveret i rengøringen af dit sommerhus, tjek efter endt lejemål og småreparationer.

Og som udlejer hos os får du automatisk en gratis forsikringsordning, der dækker lejerforvoldte skader på indboet i dit i sommerhus. Vi udbyder nemlig en af branchens allerbedste forsikringer i samarbejde med Gjensidige Forsikring.

Læs mere om fleksibel sommerhusudlejning gennem Feriepartner.

Luk