Tjen penge på dit sommerhus, når du ikke selv bruger det

Ugyldig e-mail
Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.

DE FØRSTE 41.800 KR. AF DINE LEJEINDTÆGTER ER SKATTEFRI

Du ejer et sommerhus, men du bruger det (højst sandsynligt) ikke hele året rundt. Så hvorfor ikke tjene penge på det, når du alligevel ikke selv bruger det? 

Det er en stor økonomisk fordel at udleje gennem Feriepartner. De første 41.800 kr. af dine lejeindtægter hvert år er skattefri, og vi sørger automatisk for indberetningen til SKAT.  

Hos Feriepartner får du en stor andel af lejeindtægterne, fordi vi udlejer direkte til dine gæster.

Og fordi vi er eksperter i vores lokale områder, ved vi, hvilken efterspørgsel der er på et sommerhus som dit. Dét sikrer dig den bedst mulige indtjening.

Læs mere om de økonomiske fordele ved udlejning gennem Feriepartner.

VI PASSER GODT PÅ DIT SOMMERHUS

Hos Feriepartner ved vi, at dit sommerhus har en helt særlig værdi for dig. Derfor er det vigtigt for os, at du ved, at vi passer godt på dit sommerhus.

Med vores lokale bureauer fordelt over hele Danmark er vi altid tæt på dit sommerhus og på de gæster, der lejer det.

Så kan vi til enhver tid sikre os, at alt er, som det skal være, både når dit sommerhus er udlejet, og når det ikke er det.

Og selv om det sjældent sker, kan selv den bedste gæst komme til at ødelægge inventar ved en fejl. Derfor får du som udlejer hos os automatisk en gratis forsikringsordning, der dækker lejerforvoldte skader på indboet i dit sommerhus.

Læs mere om tryg sommerhusudlejning gennem Feriepartner.

DU FÅR EN FLEKSIBEL AFTALE, DER PASSER TIL DINE BEHOV

Hos Feriepartner er vi helt indforståede med, at det er dit sommerhus, og at du selv skal kunne have glæde af det.

Derfor er fleksibilitet nøgleordet hos os.

Vi skræddersyer en individuel lejeaftale til dig, så du selv kan vælge, hvor meget og hvornår du selv vil bruge dit sommerhus.

Som udlejer hos os bestemmer du også selv, hvor meget du ønsker at være involveret i rengøringen af dit sommerhus, tjek efter endt lejemål og småreparationer. Om du vil stå for det hele selv, overlade alt til os eller noget indimellem, så er der mulighed for det.

Læs mere om fleksibel sommerhusudlejning gennem Feriepartner.

Luk