Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Henne Strands Oplevelsespulje de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter - se de seneste års støttede projekter herunder.

Støttede projekter i 2020

Eventsupport v/Peter Dalgaard Kultur- og Naturformidling v/Merete Vigen
Støttet med 15.000 kr.

”Mystory Tours”: Et produkt/spil via app på mobil med indlagt plot, som inkluderer motion og frist luft. Formålet er at skabe et oplevelsesprodukt til en primærmålgruppe, der i dag mangler tilbud til: familier med større børn (+10-12 år). Samtidig har man ønsket at skabe et oplevelsesprodukt, som er tilpasset de individuelle behov, gæsten måtte have i forhold til tid og sted. F.eks. skal gæsten ikke møde op på et bestemt tidspunkt, kan afbryde aktiviteten og genoptage den igen, når det passer gæsten.


”Den virtuelle guide”: Produkt, hvor gæster kan komme på guidede ture med kultur- og naturhistorisk indhold, evt . med konkurrence eller quizelementer indlagt.

 

Tidligere støttede projekter
2019

Outrup Speedwayklub
Støttet med 25.000 kr.

Tilskud til handicapsti op til udsigtsplatform, borde og bænke samt grillplads.

Et projekt, der er til gavn og glæde for mange lokale og turistgæster henover sommeren hvert år fremover.

2018

Halloween i Henne
Støttet med 12.500 kr.

Børneaktivitet med Halloween-tema i uge 42. Udklædte aktivitetsmedarbejdere leger med og underholder børn og voksne.

Øvrige modtagere af midler fra Feriepartner Henne Strands Oplevelsespulje 2018:

Dansk Skolecykling
Støttet med 12.500 kr.

Cykelaktiviteter med indlagt læring. Formålet er at lære børn at færdes i trafikken, samtidig med at de har det sjovt på cykel.

Luk