Attraktioner med rabatter på Fyn

Forudbestil udvalgte attraktioner, når du booker sommerhus på Fyn, og få adgang til et hav af rabatter
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Oplev Fyn og omegn til reduceret pris

Når du booker et sommerhus på Fyn og omegn kan du få op til 25% rabat på nogle af områdets største og bedste attraktioner.

Kig herunder, og få inspiration til, hvad I skal opleve på jeres sommerhustur. Måske I skal benytte jer af flere af vores rabattilbud?

Vi sender dig en voucher sammen med dit lejebevis for sommerhuset, som du blot skal fremvise i indgangen ved attraktion for at få din rabat.

LEGOLAND®  – 25% rabat

65 millioner LEGO®-klodser venter på jer i LEGOLAND®  Billund Resort. Her får I gåsehud i spøgelseshuset, vandpjaskeri i piraternes vandland, sug i maven i rutsjebanerne, snobrød med indianerhøvdingen og masser af LEGO®-leg.

Bridgewalking – 10% rabat

Kom og oplev Middelfarts store nye attraktion, bridgewalking. På konstruktionen af den gamle Lillebæltsbro kan du gå tværs over Lillebælt i 60 meters højde og mærke suset i maven.

Attraktionen er helt unik i Europa – du skal nemlig helt til Sydney eller Auckland for at prøve noget lignende.

Danmarks Jernbanemuseum - 25% rabat

Store oplevelser for hele familien! Kom tæt på masser af lokomotiver og vogne, sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i et imponerende damplokomotiv, prøv det populære minitog og slip fantasien løs på Børnebanegården.

Egeskov Slot – 10% rabat

Oplev Europas bedst bevarede renæssanceslot med veteranbilsmuseum, landbrugsmuseum, parkanlæg med verdens største hæklabyrint, rosenhave, fuchsiahave og urtehave.

Prøv også ”tree top walking” 15 meter over jorden og den kæmpestore legeplads.

Universe Science Park - 25% rabat

Byg din egen vandraket, prøv at løfte en bil, bliv skuespiller for en dag, kør på segway eller noget helt andet.

I den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe ved Nordborg kan børn og voksne lege sig til viden om naturvidenskaben, og det er verden af finurlige og forbløffende oplevelser, der venter familien. 

Luk