Attraktioner på Fyn

Fyn, Ærø, Langeland og småøerne bugner af seværdige og spændende attraktioner til din sommerhusferie. Er du til majestætiske slotte, eksotiske dyr, forhistoriske vikingefund eller timevis af leg?
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Attraktioner for enhver smag på Fyn

Der er aldrig langt til spændende attraktioner og store oplevelser, når du er i sommerhus på Fyn, og det er næsten lige før, det er svært at få tid til dem alle.

Du kan nemt bruge en hel dag på at udvælge dit yndlingdyr i en af Danmarks bedste zoologiske haver, og LEGOLAND® byder på timevis af leg og læring for store og små.

Hvis du trænger til lidt action på sommerhusferien er du garanteret spænding med brovandring på den gamle Lillebæltsbro - eller måske har du mod på at fodre sultne marsvin i Fjord&Bælt?

Tag et kig på vores forslag til attraktioner herunder. 

Egeskov Slot

Oplev Europas bedst bevarede renæssanceslot med veteranbilsmuseum, landbrugsmuseum, parkanlæg med verdens største hæklabyrint, rosenhave, fuchsiahave og urtehave.

Egeskov slotspark hører til blandt den absolutte elite i Europa og kaldes også Danmarks smukkeste have, så alene haven er en udflugt værd. Egeskov Slot er en vandborg omkranset af blikstille, spejlblankt vand, der giver stedet en helt unik atmosfære.

På slottet bor i dag grevefamilien Ahlefeldt, som gerne slår dørene op og byder gæster indenfor, så du kan drømme om livet som adelig på din rundtur i slottets imponerende sale.

Få 10% rabat til Egeskov Slot igennem Feriepartner Fyn.

LEGOLAND®

Tag familien med på LEGO®-eventyr i den verdenskendte forlystelsespark, og glæd dig til den store udendørsudstilling af huse, kendte seværdigheder, sejlende skibe og kørende toge bygget i LEGO®-klodser.

LEGOLAND® byder på oplevelser og forlystelser til hele familien blandt sine mere end 65 millioner LEGO®-klodser.

I kan blandt andet hilse på søde pingviner i Penguin Bay, se Luke Skywalkers 3 meter høje og 13 meter brede rumfartøj eller mærke hårene rejse sig på armene i det uhyggelige spøgelseshus.

Tag børnene med i Miniland, som har været med siden LEGOLAND®s begyndelse i 1968, hvor poderne kan erhverve sig deres første kørekort i Trafikskolen. Og glem så ikke, at LEGOLAND® også byder på mere end 55 forlystelser, der garanteret vil kilde lidt i maven.

Besøg LEGOLAND® igennem Feriepartner Fyn og få 25% rabat på oplevelsen.

Fjord&Bælt

På Fjord&Bælt i Kerteminde venter en unik verden af oplevelser med havets dyr for hele familien.

Mød havets beboere i de spændende og inddragende præsentationer, og bliv klogere på dyrelivet under vand igennem de fascinerende oplevelsesfortællinger og på din tur igennem undervandstunnellen.

Dyk under overfladen og kom, som det eneste sted i verden, helt tæt på marsvinet, Danmarks eneste ynglende hval.

Oplev Fjord&Bælts legesyge sæler boltre sig i havbassinerne og mærk, hvordan deres glæde smitter af på dig, når de adræt og livligt roterer i vandet.

Få oplevelser, der gør indtryk ved de åbne klappebassiner. Her kan du klappe en krabbe, føle en søstjerne og mærke en fladfisk - og husk også at kigge forbi akvarierne, hvor du blandt andet kan følge tangålens færden. 

Bridgewalking

Tag på brovandring på konstruktionen af den gamle Lillebæltsbro ved Middelfart - en anderledes, unik og, for nogen, udfordrende oplevelse i de fynske højder.

Mærk suget i maven, når du bevæger dig 60 meter over vandets overflade og 20 meter over jernbaneskinnerne og vejbanerne. Føl broens svage rysten, når togene gungrer over broen og mærk adrenalinen pumpe, når du kigger ned på vandspejlet.

Brovandringen over den gamle Lillebæltsbro byder også på en fantastisk, uhindredet udsigt til vand, land og de mange sejlskibe, der passerer bæltet. 

Få rabat på bridgewalking igennem Feriepartner Fyn.

Danmarks Jernbanemuseum

Få indblik i den danske jernbanehistorie og oplev Danmarks ældst bevarede lokomotiv fra 1868. Her er timers underholdning og leg for hele familien.

Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i de imponerende damplokomotiver eller prøv det populære minitog.

Lad børnene slå sig løs på Børnebanegården, hvor de kan sælge billetter og bemande kontroltårnet.

Få 25% rabat på Danmarks Jernbanemuseum igennem Feriepartner Fyn.

Odense Zoo

Rejs gennem flere kontinenter på én dag i Odense Zoo og få en vild og eventyrlig oplevelse i en af Danmarks smukkeste haver.

Tag til Sydamerika og kom helt tæt på de fascinerende dødningehovedaber. Mærk varmen i troperne hos søkøerne og tapirerne, og oplev kulden hos pingvinerne tæt ved Antarktis. Spadser gennem Afrika og se løver, chimpanser, zebraer og et vælg af fugle på Okavango.

I Odense Zoo kan du også være med til at fodre de venlige giraffer, ligesom du kan komme ud på lemurernes ø og opleve de aktive dyr helt tæt på.

Er du mere til flora end til fauna skal du tage med på havevandring. Oplev, hvordan naturen folder sig ud, og mærk den ganske særlige atmosfære blandt vilde urter og blomster.

Vikingemuseet Ladby

Besøg Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden ved Kerteminde Fjord - en attraktion af internationalt format, der tager dig på en rejse 1000 år tilbage i tiden.

Oplev resterne af det 22 meter lange og 3 meter brede Ladbyskib, som, ifølge arkæologerne, i år 925 blev trukket op på land.

Der er ikke meget tilbage af skibet, der i dag ligger i en genopført gravhøj, men ikke desto mindre får du en klar opfattelse af det prægtige skibs form.

I udstillingsbygning kan du opleve mange andre fund fra vikingetiden i og omkring Kerteminde, og udenfor kan du gå på opdagelse i rekonstruktionen af Ladbyskibet.

Lad fantasien vandre i skibet, der er genopført i fuld størrelse, og hvor du også finder genskabte vikinger, døde heste og lyd- og billedvirkninger. Hvem ved, måske befinder du dig pludselig midt i et af vikingetidens slag?

Naturama

Natur og drama på Naturama - oplev moderne naturhistorie i pragtfulde arkitektoniske rammer i Svendborg. Et oplagt udflugtsmål for børn og voksne på sommerhusferien.

Gå på opdagelse i de mange udstillinger og oplev dyr til vands, til lands og i luften iscenesat med skiftende lys og lyd. Se blandt andet Nordeuropas pattedyr gå catwalk og mød havets kæmper i hvaludstillingen, hvor du kan se imponerende hvalskeletter og afstøbninger.

På Naturama bliver alle sanser stimuleret. Hør løvens brølen, lyden fra The Big Bang, hvalernes sang og fuglekorets stemmer i lyduniverset.

Få 10% rabat på din Naturama-oplevelse igennem Feriepartner Fyn.

Luk