Feriepartner Fyn

Feriepartner Fyn er en del af Feriepartner MOB, som udlejer sommerhuse på Fyn, Ærø, Langeland, Als, i Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og ved Limfjorden.

Vækstvirksomhed

Feriepartner MOB (som er det samlede navn for Feriepartner Fyn, Feriepartner Limfjorden og Feriepartner Sydøstjylland) er kåret som gazelle 2016 af Dagbladet Børsen. Kåringen vidner om en virksomhed, der har oplevet vækst gennem de seneste fire års regnskaber. 

Når vi står med gazellen i hånden, skyldes det først og fremmest den fleksible service og det brede udvalg af lejemål, som udover sommerhuse også tæller slotte, herregårde og forskellige løsninger til erhvervsdrivende.

Servicen i højsædet

Feriepartner Fyn er et selvstændigt bureau med mere end 40 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse.

Vi sætter en ære i at kende alle vores huse og give dig den helt rigtige vejledning, når du skal vælge sommerhus. Troværdighed og et højt serviceniveau er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest.

Vi holder til på kontoret i Middelfart på Fyn, men udlejer også sommerhuse ved Limfjorden, i Midtjylland og i Sønderjylland, og vi har således huse i mange dele af Danmark.

Det gør, at vi kan tilbyde et meget varieret udvalg af sommerhuse i områder med deres helt eget særpræg.

Bredt udvalg

Vi har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool og giganthuse, velegnet til familietræf og store festarrangementer.

Skal ferien være lidt ud over det sædvanlige, tilbyder vi desuden slotsferie på nogle af Danmarks smukkeste slotte på Fyn, i Sønderjylland, ved Limfjorden og på Sjælland.

Hos os kan du booke en eventyrlig ferie på bl.a. Egeskov Slot, Jerstrup Herregård, Hønnerup Hovgaard, Lungholm Slot, Lerchenborg Slot, Tranekær Slot, Schackenborg Slot og Risinge Herregård.

Vi glæder os til at give dig en dejlig ferie.

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

Luk