Feriepartner Fyn

Feriepartner Fyn er et familiejet bureau drevet af Jane, Torben og Mette Jersild, der har 50 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø. Vi sætter en ære i at kende alle vores huse og give dig den helt rigtige vejledning, når du skal vælge sommerhus. Troværdighed og et højt serviceniveau er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest. Vi holder til på kontoret i Middelfart på Fyn, men udlejer også sommerhuse i Midtjylland og i Sønderjylland.

Bredt udvalg

Vi har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool og giganthuse, velegnet til familietræf og store festarrangementer.

Skal ferien være lidt ud over det sædvanlige, tilbyder vi desuden ferie på nogle af Danmarks smukkeste slotte, herregårde og liebhaverejendomme.

Hos os kan du booke en eventyrlig ferie på bl.a. Egeskov Slot, Jerstrup Herregård, Lerchenborg Slot, Lergrav Herregård, Vindeholme Slot og Risinge Herregård.

Du kan også leje nogle af disse skønne steder til jeres bryllup eller familiefest – du bestemmer helt selv, om du vil stå for det hele eller vi skal hjælpe dig.

Vi glæder os til at give dig en dejlig ferie.

Har du brug for hjælp?

Luk