Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Ebeltofts Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter - se de støttede projekter fra 2019 og 2018 herunder.

Støttet projekt i 2019 - og vinder af FeriepartnerPrisen 2020

feriepartnerprisen-content1.png

Skrift og tale - 100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge og omegn
Støttet med 10.000 kr.

Formålet med bogen ”100 hemmelige oplevelser” er at samle nogle af de store og små oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge og omegn, som er ukendte for mange af områdets turister.

Nogle af stederne markedsføres ikke, fordi stederne er små, halvprivate eller indgår i større sammenhænge, hvor de måske drukner lidt. Og det er ærgerligt, for de fleste af os vil jo gerne have særlige ferieminder med hjem fra ferien. De fleste af os elsker at finde en lille sjov butik, en privat have med 12 springvand, skovsøen med sandbund, så man kan bade eller en lille slagterbutik, hvor ejeren har tid til at vise rundt i bagbutikken. Det er de særlige oplevelser, som gør ferien ekstraordinær.

Bogen kan erhverves gennem områdets turismeaktører.

ebeltoft-oplevelsespulje2019.jpg

I januar 2020 vandt "100 hemmelige oplevelser" desuden FeriepartnerPrisen og blev tildelt en præmiesum på 40.000 kr. til videreudvikling af projektet.

I alt 77 initiativer blev landet over støttet af Feriepartners lokale Oplevelsespulje. Heraf blev ni indstillet til FeriepartnerPrisen, og det var altså den guidebogen med alle hemmelighederne, der løb med hovedpræmien.

Stort tillykke til bogens forfatter, Kari Baklund!

_________________________

Støttet projekt i 2018

Ebeltoft Kystkultur Festival
Støttet med 10.000 kr.

Ebeltoft Kystkultur Festival har til formål at sætte fokus på Ebeltoft som den søkøbstad, den har været siden 1300-tallet, samt at bevare det unikke miljø, der er i Ebeltoft Fiskerihavn ved hvert år at afholde en festival. Festivalen skal samtidig være med til at strække turistsæsonen.

Festivalens aktiviteter omfatter maritime aktiviteter på og i havnen, optog gennem Ebeltoft by med ”Funny Boats”, som søsættes fra rampe i Fiskerihavnen, gammeldags fiskeauktion på kajen og masser af aktiviteter for børn.

Temaet i 2018 er musik og sang.

Luk