Feriepartner Djursland

Du er hermed budt hjertelig velkommen til Feriepartner Djursland - vi glæder os rigtig meget til vores samarbejde.

Feriepartner Djursland danner sammen med vores partnerkontorer i Ebeltoft, Odder, Juelsminde og Samsø; Feriepartner Østkysten.

Det er gået rigtig godt for Feriepartner Ebeltoft i det sydlige Djursland, og det var derfor nærliggende at åbne et kontor mere på Djursland. Den 8. oktober 2022, havde vi officiel åbning af vores kontor i Fjellerup. Vi har valgt at kalde bureauet Feriepartner Djursland, for at der ikke skal være tvivl om hvilket område vi holder til i. For selvom selve kontoret ligger i Fjellerup, tilbyder vi huse til udlejning i hele den nordlige del af Djursland.

Djursland er det er det helt ideelle sted, at holde sommerhusferie i. Her er børnevenlige, langgrunde sandstrande, havnemiljøer, slotte og herregårde, museer, vandreled, golfbaner, sommerland og dyreparker – og noget af den smukkeste natur du finder i Danmark.

Det ligger i tiden at tage på sommerhusferie, og Djursland er som nævnt, et meget attraktivt område. Vi er hele tiden på udkig efter flere sommerhuse til udlejning, og vi vil derfor opfordre dig til at kontakte os, hvis du den heldige ejer af et sommerhus, som du overvejer at leje ud. Vi står klar til at vejlede omkring dine muligheder, så du har et solidt grundlag at tage din beslutning udfra.

Vi er ikke kun solidt, lokalt forankrede, vi har også hele den styrke som en landsdækkende organisation giver.

Sammen med 23 andre selvstændigt ejede feriehusudlejningsbureauer, fordelt over hele landet, danner Feriepartner Østkysten nemlig sammenslutningen ”Feriepartner Danmark”, og vi er Danmarks største kæde af lokale, selvstændige udlejningsbureauer.

Hvad enten du vil leje, eller udleje, står vi klar til at sørge for at du får den bedste oplevelse.

Har du brug for hjælp?

Læs mere

Luk