Natur og strand på Bornholm

Find den strand, der passer til dit behov, og gå på opdagelse i den spektakulære natur
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Smuk klippefyldt natur

Glem ikke at nyde den smukke natur på Bornholm, når du besøger øen.

Kan du rokke med Rokkestenen? Besøg Hammershus, klatr i klipperne, se Danmarks højeste vandfald Døndalen osv.

Mulighederne er uanede - måske du skulle opleve det hele på cykel? Enten kan du tage din egen med eller du kan leje én, når du er kommet frem.

Strandene på Bornholm har noget af Europas fineste sand

Ingen steder i Danmark, er der så forskelligartede muligheder for at bade eller nyde havet, som på Bornholm. Bornholm er et af de områder i Danmark, der har flest solskinstimer.

Strandene Balka og Dueodde

Fra fyret på spidsen af Dueodde, har du udsigt over en stor del af den sydlige kystlinje.

Der er mange gode bademuligheder på øen, fra de små intime strandstykker over klippepartier, hvorfra du kan bade, til de bredere sandstrande. Dem er der flere af på den sydlige del af øen.

Strandene i og omkring Rønne

Nørrekås strand ligger i Rønne. Dette var oprindeligt en lystbådehavn, men med årene er der kommet mere og mere sand til, så nu er der - midt i Rønne by - en populær badestrand med en lille badebro, som mange bruger.

I udkanten af Rønne ligger Antoinette strand. Her er sandet finkornet og lyst. I strandkanten ligger større sten i vandet til glæde for legende børn. Der er gode parkeringsforhold ved stranden. I højsæsonen er der livredder på Antoinette strand fra ca. kl. 11.00 til 19.00.

Stampen, Onsbæk og Galløkken ligger syd for Rønne i et langt strandområde side om side. For at komme ned til stranden skal du ned af flere stejle trapper, og derfor er strandene ikke så velegnet for gangbesværede.

Boderne strand ligger sydøst for Rønne. Stranden er en meget børnevenlig, bred sandstrand med klitter, hvor du kan finde en læplads. Her er ligeledes gode parkeringsforhold.

Strandene ligger smukt med de stejle grønne skrænter. De er ikke så brede, men der er sandbund et godt stykke ud i vandet. Flere steder ligger store sten, du kan springe fra.

Nyd solnedgangen ved Hasle strand

Syd for Hasle finder du en lang sandstrand, og ved lystskoven er der gode parkeringsforhold samt wc. Ved Hasle strand er der mulighed for at nyde den skønne aftensol.

Populær badestrand ved Sandvig 

Sandvig strand ligger på nordspidsen af Bornholm, lige for foden af Hammerknuden og er en meget populær badestrand med lækkert sand og klippepartier, du kan springe i vandet fra.

I læ af klipperne på Sandkås strand 

Sandkås strand ligger på den nordøstlige side af Bornholm. Her er mange klipper langs stranden, som giver læ og med smuk udsigt.

Melsted Strand syd for Gudhjem 

Melsted strand ligger syd for Gudhjem. Der er mange klipper rundt om selve stranden. Stranden i Melsted er en dejlig sandstrand.

Hop i vandet fra klipperne ved Årsdale Strand

Årsdale strand ligger syd for Svaneke. Her er stranden ikke stor, men der er flere muligheder for at hoppe i vandet fra klipperne, idet vandet er dybt. Stranden ved Årsdale er af samme grund knap så børnevenlig.

Børnevenlig strand ved Balka

Balka strand ligger syd for Nexø. Denne strand strækker sig langs Balka-bugten til Snogebæk. Stranden er meget børnevenlig, dels på grund af det lave vand, dels på grund af en fin sandbund, hvilket er perfekt for de mindre børn.

Der er forskellige aktiviteter på stranden - leje af vandcykler, windsurfing-udstyr og kajakker og så har du mulighed for at spille beachvolley. Ved Balka strand er der en kiosk med minigolfbane og toilet. I højsæsonen er der livreddere på Balka strand fra ca. kl. 11.00 til 19.00.

Dueodde strand - en af Danmarks bedste strande 

Dueodde strand ligger på sydspidsen af Bornholm. Fra den store parkeringsplads går du på en 500 meter træbro ned til stranden. Det betyder at, du nemt kan komme hen over klitterne til vandet selv på cykel, med barnevogn eller i kørestol.

Stranden er noget nær perfekt på den måde, at sandet er finkornet og vanddybden meget forskellig, idet der er mange revler i vandet.

Omgivet af klitter på Sømarkens strand

Sømarkens strand ligger vest for Dueodde. Stranden er delt op i Østre og Vestre Sømark. Stranden er varieret med store klitområder, hvor du kan finde en "gryde" at ligge i.

Vandet er ofte dybt, og her er der mulighed for at finde store sten i vandet, som der kan hoppes fra.

Hyggelig naturstrand ved Sose

Sose strand ligger på sydsiden af Bornholm. Naturstranden er ikke så bred, men der er meget smukt med de bagvedliggende skrænter og flere steder er der mulighed for at finde en passage uden sten ud i vandet.

Luk