Kunsthåndværk på Bornholm

På Bornholm arbejder mange kunsthåndværkere, hvilket øen er stolt af. Variationen af produkter er stor og fascinerende
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Stort udbud af kunsthåndværk

På Bornholm finder du kunsthåndværkere, der arbejder med keramik, glas, tekstil, træ og metal. Du har mulighed for at besøge en del af de værksteder, hvor der produceres brugskunst. Her bliver du vidne til fremstillingen af unikaprodukter, der forvandles ud af sand, kalk, soda og potaske til glas.

Kunsthåndværk for enhver smag

På Bornholm finder du altså kunst og kunsthåndværk i alle retninger. Du kan ikke bevæge dig ret meget rundt på øen uden at falde over en kunstner eller en kunsthåndværker.

Nogle af Bornholms kunsthåndværkere lever bedst tilbagetrukket og diskret, mens de udlever deres trang til at skabe, og du skal lede efter deres værker og produkter. Andre af Bornholms kunsthåndværkere er meget synlige med butikker, åbne værksteder og gallerier. En ting er sikkert - du vil blive fascineret af de mange spændende variationer.

Fra keramik og glas til træ og metal

Bornholms kunsthåndværkere er tiltrukket af lyset og naturen på øen. Dette afspejler sig tydeligt på tværs af kunst- og håndværksgrene.

Glaspusterier

Du er velkommen forbi hos Pernille Bülow i Svaneke, hvor du kan se fremstillingen af glas, hvilket er en fascinerende proces. Her kan du også selv dekorere glas, fade og skåle m.m. Uden for Gudhjem ligger Baltic Sea Glass, hvor Maibritt Jönsson og Pete Hunner fremstiller glasvarer.

Arts og Crafts Association Bornholm

En række Bornholmske kunstnere er gået sammen om at oprette Arts og Crafts Association Bornholm. Alle medlemmer af foreningen er blevet bedømt og godkendt af et eksternt udvalg - så her er garanti for høj kvalitet.

Du kan se medlemmernes udstilling på Grønbechs Gård i Hasle.

Luk