Det støttede vi

Her kan du læse mere om de projekter, vi har valgt at støtte med midler fra Feriepartner Bornholms Oplevelsespulje i de forgangne år. Find inspiration til dit eget projekt eller bliv klogere på, hvilken slags projekter vi støtter.

Støttede projekter 2022

Team Rynkeby Bornholm
Støttet med 25.000 kr.

Støtte til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Nyker idrætsforening - fodbold
Støttet med 10.000 kr.

Til redskaber på idrætspladsen/legepladsen. Til gavn for både lokale og turister.

 

Tidligere støttede projekter
2019

Martin Andersen Nexøs Mindestuer
Støttet med 15.000 kr.

Martin Andersen Nexø er en af Danmarks store kulturpersonligheder, og hans litteratur er oversat til alverdens sprog. I Nexø på Bornholm ligger hans barndomshjem, der er rammen om et lille museum.

Den 26. juni 2019 er det 150 år siden, Martin Andersen Nexø blev født. Dette vil man fejre med teater, forelæsninger samt flere andre arrangementer for at hylde den store forfatter.

Cirkus i Soldalen
Støttet med 15.000 kr.

Cirkus i Soldalen er en international cirkusfestival med forskellige forestillinger i den vilde nordbornholmske natur.

Festivalen vil give adgang til en bred vifte af ny-cirkus-produktioner, som vil vise, at cirkus ikke kun handler om klovne, elefanter og kanonkonger. Artisterne kombinerer nemlig cirkus med et stort udvalg af andre kunstformer såsom teater, dans og musik, så der vil være nok for hver en smag.

Haveselskabets afd. Bornholm - Havemarked på travbanen
Støttet med 5.000 kr.

Haveselskabet ønsker i år at invitere Claus Dalby, som er et ikon inden for havekultur, hvilket juryen har vurderet som et godt initiativ for at trække et større publikum til dette arrangement. 

Fonden Svanekegaarden
Støttet med 8.500 kr.

Kultur af høj kvalitet for børn. Svanekegaarden synes, at der mangler kulturarrangementer for børn i ferien, derfor ønsker man at holde koncerter og teaterforestillinger samt åbne et dukkeværksted. 

2018

Bornholms Travselskab
Støttet med 40.000 kr.

Udvikling af mobil-app til travbanens gæster, hvor de kan se aktiviteterne på travbanen og blive klogere på de forskellige ting, der relaterer sig til travsporten.

I app'en finder børnene også en skattejagt, hvor de kan lære sporten og området bedre at kende.

Hasle Byting
Støttet med 10.000 kr.

Ideen er at skabe et attraktivt område på Hasle KanalØ, et udendørs opholds- og aktivitetssted med højt til loftet og udsigt over Østersøen.

Hasle KanalØ skal være et attraktivt sted for byens borgere og trækplaster for turister, og her skal være aktivitetsmuligheder for alle aldersgrupper - børn, unge og voksne, der har lyst til leg og bevægelse.

Pengene skal gå til udendørs legeredskaber til børn.

Big Splash Bornholm – Nyvest gymnastikforening
Støttet med 10.000 kr.

Videreudvikling af et projekt, som retter sig mod yngre lokale og turister. Big Splash er forskellige aktiviteter,som kan udøves på havne rundt om på Bornholm. Støttemidlerne går til nye redskaber, trampoliner og stillads.

Luk