Feriepartner Bornholm – sommerhuse på den enestående klippeø

Feriepartner Bornholm – sommerhuse på den enestående klippeø.

Feriepartner Bornholm er et selvstændigt ejet bureau, som tilbyder dig over 500 sommerhuse – fra de enkelt udstyrede huse til den vildeste luksus.

Vi holder til i den lille, aktive handelsby Aakirkeby i hjertet af Bornholm, og vi står altid parat til at besvare dine spørgsmål, både om dit ophold herovre og om din rejse.

Vi kender vores huse og lokalområdet ud og ind, og vi står altid klar til at give dig vores bedste ferietips med på vejen. Her får du professionel og personlig vejledning og det høje serviceniveau er en selvfølge.

Bornholm er en unik feriedestination, som du ikke finder magen til nogen andre steder i Danmark. Det har det hele på den halve plads - fra kridhvide sandstrande til vilde klippekyster, fra cykelture til kystsejlads, fra kunsthåndværk til historiske monumenter, og fra idyllisk skov til åbent land.

Derudover er vi så heldige at være stedet, ikke blot med flest solskinstimer, men også med mindst nedbør i hele landet.

Du kan læse mere om ferie på Bornholm her på vores lokale hjemmeside. Ferie i sommerhus betyder, at du kommer helt tæt på naturen, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige hus på Solskinsøen.

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

Luk