Vandsport i Bork Havn

Bork Havn er et af de bedste surf- og vandsportssteder i Danmark. Her kan du prøve kræfter med windsurfing, kitesurfing, surfing, vandski, sejlads eller stand up paddle, hvad enten du er nybegynder eller kan dit kram
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Bork Havn – et vandsportsmekka

Bork Havn er med sin beliggenhed ved bunden af Ringkøbing Fjord en oplagt destination for dig, der drømmer om vandsport på sommerhusferien.

Her venter Ringkøbing Fjords rolige og lave vand på nybegynderen og familien, og har du højere ambitioner, er Vesterhavets krævende bølger ikke langt væk og vindforholdene ved fjorden gode.

Sikker start på lavt vand

Ringkøbing Fjord er kendt som et af Nordeuropas bedste vandsportsområder takket være fjordens alsidighed og sikkerhed. Du er i sikre hænder, hvis du skal tage dine første, spæde skridt som wind- eller kitesurfer, fordi du kan bunde hele 800 meter ud.

Det flade vand er også eminent til lidt mindre action-packed eventyr.

Prøv for eksempel en kajaktur på fjorden for hele familien, hvor I oplever naturen fra første hold og kommer tæt på dyrelivet. Det er nærmest meditativt at glide afsted på fjordens blanke vand.

Eller hvad med at prøve stand up paddle (SUP), som er den hurtigst voksende vandsport i verden? Det er god motion og hyggeligt samvær på én gang – og så er det nemt at komme rundt i alle fjordens afkroge.

Vind og vand for den øvede

Bork Havn-området byder også på udfordringer til den mere garvede vandhund; fjordens flade vand er perfekt til freestyle og freeriding, og generelt finder du bedre vindforhold ved Bork Havn, end du gør mange andre steder.

Blandt andet er Skaven Strand, på østsiden af fjorden, et populært udflugtsmål for wind- og kitesurfere, når der er hård vind eller kuling fra vestlige retninger. Find dit sommerhus ved Skaven Strand.

Snyd ikke dig selv for en tur til Hvide Sandes kabelpark, hvis du har mod på flere vandsportsdiscipliner.

Vandski og wakeboard står på programmet i kabelparken, og alle, uanset alder og niveau, kan være med. Slut besøget af i kabelparkens hyggelige, flydende café, der oser af surferstemning og god mad.

Surfbutik i Bork Havn

I Bork Havns velassorterede surfbutik, WestWind Bork Havn kan du købe og leje våddragter, boards, paddles og andet udstyr. Du kan desuden indskrive dig i surfskole og komme på kursus i lige præcis den vandsport, der interesserer dig.

WestWind Bork Havn ligger lige ned til vandet i Bork Havn og er et perfekt udgangspunkt for en begivenhedsrig dag ved vandet med hele familien.

Surfshoppen tilbyder kurser i windsurfing, kitesurfing, bølgesurfing, stand up paddle, kajak og katamaran med kvalificerede instruktører og sikkerheden i top.

Er du ikke til vandsport, men ønsker du stadig at være tæt på vandet og opleve havnemiljøet, kan du hos Feriepartner Bork Havn holde ferie på en husbåd.

Luk