Badestrande ved Blåvand

I Blåvand danner kilometerlange strande, børnevenlige bølger, finkornet sand, der blidt fyger i vinden, og en enestående omkringliggende natur den perfekte kulisse om din sommerhusferie
Søg efter sommerhus
Feriepartner Danmark
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Blåt vand, Blåt Flag, Blåvand

Når du er i sommerhus i Blåvand har du aldrig langt til en indbydende bred badestrand med Blåt Flag, fristende badevand og fint, kridhvidt sand.

I modsætning til mange andre vestkyststrande er Blåvands strande meget børnevenlige.

Takket være det lavvandede Horns Rev, der strækker sig cirka 40 kilometer ud i havet og nærmest danner en lagune, er her ingen kraftig Vesterhavsstrøm, og der går lang tid, før vandet bliver rigtigt dybt.

Strande for enhver smag

Blåvand-området har kilometervis af kystlinje, og du finder flotte strande som perler på en snor hele vejen fra Nymindegab i nord til Hvidbjerg i syd - og faktisk også videre ned langs Skallingens vestkyst, den uberørte, vilde og betagende halvø i Nationalpark Vadehavet.

Og selvom strandene har det tilfælles, at de alle hører til blandt Danmarks bedste, så er her alligevel noget for enhver smag.

Hvad enten du er på udkig efter en strand, hvor du kan dase dagen væk i din egen private gryde i klitterne med din yndlingsbog, en strand, hvor du kan brænde en masse energi af med windsurfing, beachvolley eller strandtennis, eller en strand, hvor du kan hoppe i fra en badebro, så har Blåvands strande, hvad du søger.

Nyd stranden på alle årstider

Det er oplagt at tilbringe dine sommerdage på stranden, når solen står højt, temperaturen er varm og badevandet forfriskende. 

På denne årstid står solbadning, sandslotbygning, strandleg, pjaskeri og isspisning på programmet - og så er der ikke noget så fantastisk som at mærke det bløde sand mod tæerne på en spadseretur langs kysten.

Men også i foråret, efteråret og om vinteren myldrer Blåvands strande med mennesker, der kommer for at nyde naturens skønhed, elementernes rasen og brændingens brusen i al slags vejr.

Strandtur i Blåvand er absolut ikke kun for sommergæster, for hver årstid har sin charme ved Vesterhavet.

Find din yndlingsstrand i Blåvand

Luk