Feriepartner Blåvand

Du finder os, lige når du kører ind i Blåvand. Nemt og bekvemt og med god mulighed for parkering. Feriepartner Blåvand formidler sommerhusudlejning i Blåvand, Ho og Vejers.

Erfarne kræfter står bag Feriepartner Blåvand.

Den ene partner er Jan Brusgaard, som er indehaver af Feriepartner Thy samt medindehaver af en række øvrige udlejningsbureauer i Nordjylland.

Den anden partner er Morten Høst, som også er daglig leder i Blåvand. Morten Høst er født og opvokset ved Bork Havn, hvor hans familie igennem en længere årrække har stået bag Feriepartner Bork Havn.

Morten bor selv i Blåvand sammen med Nadja, som også er fra lokalområdet, og arbejder i Esbjerg som jurist. I maj 2018 blev familien forøget med lille Erik.

Ud over Morten er Karin Thorning en del af teamet. Karin kender også Blåvand og omegn ud og ind, da hun også har boet her i mange år. Karin kender alle de gode historier og er altid klar med et tip til oplevelser.

At være lokale er vigtigt for os, da vi derved kan servicere vores gæster og udlejere bedst muligt og hele tiden være helt tæt på, hvad der sker i lokalområdet.

Har du et dejligt sommerhus, som du gerne vil dele med andre? Ønsker du et udlejningsbureau, som har et højt serviceniveau, høj rengøringsstandard og fokus på kvalitet?

Tøv ikke med at kontakte os for at få en snak om, hvem vi er, hvad vi står for, og hvad vi kan tilbyde dig...

Har du brug for hjælp?

Jeres Feriepartner Team

Luk