Sommerhusferie i Danmark

Hvor går din næste ferie hen? Hos Feriepartner kan du leje sommerhuse i hele Danmark

Søg efter sommerhus
Vælg ankomst- og afrejsedag
Filtrering
Afstand til strand/kyst i meter
  • Swimmingpool
  • Spabad

Soverum

Badeværelse

Søg på Hus-ID. / Adresse

Deltag i Feriepartners Julekalender 🎄

Du kan i år sammen med Rudolf teste din viden om Feriepartner og sommerhusudlejning. Svarer du rigtigt på dagens spørgsmål deltager du i konkurrencen om at vinde lækre julegaver!

Tilmeld dig i dag og vær med når det går løs d. 1 december!

Spontan miniferie i sommerhus? Kom afsted til en god pris

Har du en kortere ferie i tankerne? Lej et sommerhus i 2-5 dage og få rabat på dit ophold. 

Gode energi-spareråd til din sommerhusferie

Har du lejet et sommerhus i løbet af efteråret eller vinter får du her nogle overordnede energispareråd, som er med til at tage toppen af energiregningen efter endt ophold. 

Sommerhus i 2023

Kom før alle de andre

Du kan allerede nu se udvalget af sommerhuse til sommeren '23 - naturligvis i Danmarks mest attraktive ferieområder.

Udvalget af sommerhuse vokser!

Feriepartner arbejder hele tiden på, at du får de bedste muligheder for at finde en feriebolig, der opfylder dine drømme og forventninger om en god oplevelse til en ferie i et sommerhus.

Sommerhus med varmepumpe?

Sænk forbrugsregningen når du skal holde ferie i sommerhus i Danmark. 

Over halvdelen af Feriepartners sommerhuse har installeret varmepumpe, som bruger langt mindre strøm end f.eks. en el-radiatorer. Det er både godt for miljøet og for din pengepung. 

Gæstevurderinger
9,0 ud af 10
Vurderingen af Feriepartner Danmark er baseret på 23260 anmeldelser

Sommerhus helt efter dit ønske

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.
Ugyldig e-mail
Videre

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Overvejer du at leje dit sommerhus ud?

Bestil en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit sommerhus og bliv klog på dine indtjeningsmuligheder og fordele hos Feriepartner.

Ugyldig e-mail
Ugyldigt telefonnr.

Indtast adressen på dit sommerhus:

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Send

Kom godt i gang med udlejningen af dit sommerhus og bestil en gratis udlejningsvurdering. Vores lokale eksperter er altid klar på at give et godt tilbud!

Tak for din interesse i Feriepartner

Vi er glade for, at du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at udleje dit sommerhus hos os. Du hører fra vores lokale udlejningsekspert inden for kort tid.

Din lokale Feriepartner står klar

Få inspiration og seneste nyheder fra Feriepartner

Skal udfyldes
Skal udfyldes

Ja tak, jeg er interesseret i gode tilbud og inspirerende tips til min sommerhusferie – og vil samtidig gerne deltage i lodtrækningen om et gavekort på kr. 3.000. Du kan naturligvis altid melde dig fra igen.

Jeg giver hermed samtykke til, at Feriepartner Danmark-koncernen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. Feriepartner Danmark-koncernen videregiver ikke mine oplysninger til tredjepart, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til info@feriepartner.dk eller via link i alle nyhedsbreve. Læs mere

Ja tak, tilmeld mig

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje et sommerhus i Danmark?

Det behøver ikke at koste en bondegård, når du booker et sommerhus i Danmark.

Hos Feriepartner har vi mange rabatter: Bl.a.vores Last Minute-tilbud, hvor du kan spare op til 25 procent på familiens sommerferie og vores topersoners-tilbud, hvor du kan få op til 25 procent i udvalgte perioder, hvis du booker i mindst en uge.

På denne måde kan en sommerhusferie i Danmark sagtens koste under 2.000 kroner.

Vi har mange forskellige tilbud, og derfor finder du med garanti noget, der passer lige til dig. Se vores mange gode tilbud og rabatter her.

Hvor mange kan man være i Feriepartners sommerhuse?

Hos Feriepartner kan du booke sommerhuse til både få og mange personer. Vi har et stort og varieret udvalg af sommerhuse over hele Danmark, så du altid kan finde et, der matcher dine behov og din pengepung.

Du kan for eksempel booke hyggelige sommerhuse for to personer, rummelige sommerhuse med plads til hele familien og ekstra store sommerhuse eller herregårde med en kapacitet til 14 personer og derover.

Hos Feriepartner er der plads til alle. Se vores store og varierede udvalg her.

Må man tage hund med i Feriepartners sommerhuse?

I de fleste sommerhuse hos Feriepartner er hunde og husdyr velkomne. Og for at gøre det nemt og overskueligt for dig, har vi derfor markeret alle sommerhuse med en hundepote, hvor det er tilladt at have hund og husdyr.

Du kan også klikke her og se oversigten over vores hundevenlige sommerhuse. Det er sommerhuse, der enten ligger på en indhegnet grund eller råder over et areal på minimum 5000 kvadratmeter. På denne måde får din hund de bedste vilkår for en god ferie.

Hos størstedelen af vores lokale Feriepartner-bureauer koster det ikke noget at tage hunden med – men vær opmærksom på, at i enkelte tilfælde er hunden velkommen mod et mindre gebyr.

Hvor kan jeg booke sommerhuse i Danmark?

Feriepartner er Danmarks største kæde af selvstændige lokale feriehusbureauer. Du kan derfor leje sommerhuse gennem Feriepartner i hele Danmark: i Jylland, på Fyn, på Sjælland og på mange af de dejlige danske øer.

Ligegyldigt hvor du vil leje et sommerhus i Danmark, så står vores lokale bureauer klar til at hjælpe dig og give gode, lokale tips.

Det sikrer dig en nærværende og lokal oplevelse i trygge hænder. Se alle vores sommerhusområder i Danmark her.

Hold ferie i Danmark

Luk