Sommerhuse i Danmark

Vælg område eller klik på kortet
» Flere søgemuligheder

418 Sommerhuse - Thy

Med en ferie i et sommerhus i Thy får I en cocktail af det bedste af danske natur og ikke mindst nogle af Vestkystens prægtigste strande, ligesom Limfjordens bredder også kan danne ramme for masser af gode feriedage for både børnefamilier og naturentusiaster. Den gamle fiskerkultur har sit præg på Thy, og der er også i den forbindelse gode kulturelle oplevelser at hente her.

Læs mere om Thy
Liste Kort
Sommerhus 983, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 983
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 670 m
Afstand indkøb 300 m
Husareal 97 m2

Pris fra

Sommerhus 404, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 404
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1410 m
Afstand indkøb 630 m
Husareal 92 m2

Pris fra

Sommerhus 890, Stenbjerg, Thy

Stenbjerg

Sommerhus 890
Antal personer 8
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 2150 m
Afstand indkøb 3200 m
Husareal 119 m2

Pris fra

Sommerhus 392, Kjærgaarden/Limfjorden, Thy

Kjærgaarden/Limfjorden

Sommerhus 392
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 440 m
Afstand indkøb 1040 m
Husareal 76 m2
Anneksareal 8 m2

Pris fra

Sommerhus 801, Kjærgaarden/Limfjorden, Thy

Kjærgaarden/Limfjorden

Sommerhus 801
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 310 m
Afstand indkøb 1250 m
Husareal 84 m2

Pris fra

Sommerhus 797, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 797
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1160 m
Afstand indkøb 380 m
Husareal 99 m2

Pris fra

Sommerhus 885, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 885
Antal personer 8
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1360 m
Afstand indkøb 1300 m
Husareal 102 m2

Pris fra

Sommerhus 818, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 818
Antal personer 4
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1260 m
Afstand indkøb 980 m
Husareal 69 m2

Pris fra

Sommerhus 713, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 713
Antal personer 6
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1370 m
Afstand indkøb 400 m
Husareal 78 m2

Pris fra

Sommerhus 233, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 233
Antal personer 8
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1080 m
Afstand indkøb 770 m
Husareal 100 m2

Pris fra

Thy – en ferie i brede vidder

I Thy kan I blandt andet opleve, hvordan kutterne efter dagens fangst stadig bliver trukket op på land ved Nørre Vorupør, ligesom landets største fiskeauktion har hjemme i Thys hovedstad Hanstholm.


Oplev Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy
Landets første nationalpark, Nationalpark Thy, strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Nationalparken er formet af århundreders sandflugt og rummer en meget alsidig natur. Nationalparken indeholder derfor en bred palet af naturoplevelser for alle. I kan finde alt fra Danmarks reneste søer, Vandet og Nols Søer, til stejle kalkskrænter fra stenalderen og klitheder med en spændende flora- og et rigt fugleliv. I kan lære alt om parken, hvis jeres besøg starter hos Stenbjerg Landingsplads syd for Vorupør, hvor Nationalpark Thys temacenter har adresse.

Parken er ikke kun særegen dansk natur. Dens natur skiller sig også ud i internationale forhold og er derfor et stort tilløbstykke for turister fra nær og fjern. Men med 25.000 ha er der masser af plads til, at I kan opleve parken på egen hånd i fred og ro.

Hele Nationalpark Thys alsidige terræn gør det oplagt at opleve den med vandrestøvlerne på, men parkens natur kan også udforskes fra hesteryg eller cykel. Der er ligeledes mulighed for at finde ruter, hvor bilen kan bruges som transportmiddel, uden det går ud over naturoplevelserne. Parken er indrettet til store og små samt voksne i alle aldre. Derfor er der mulighed for aktiviteter lige fra timer på skovlegepladser til vilde ture på en mountainbike i den flotte natur - og naturligvis en bred palet her imellem.


Nyd Thys brede vider og flotte kyststrækning
De brede vidder gør sig ikke mindst gældende på Thys kystlinje. Her der plads til alt fra badning, surfing, fiskeri og sejlads. Oplev også nogle af de gamle fiskerlejer, hvor fiskerne stadig trækker deres kuttere på land efter en dag på søen som i Nørre Vorupør. Her er der mulighed for at gøre en god handel eller lave en aftale med fiskerne om en tur ud til Gule Rev, der er  populært blandt fritidsfiskere.


Klitmøller er et paradis for surfere
Klitmøller syd for Hanstholm er døbt Cold Hawaii på grund af de formidable surf-forhold, mens småbørnsfamilier kan nyde den milde Limfjord med sine mange bredder og banker, der også har en lang række børnevenlige strande i Thy. Limfjordens bredder er også populære blandt lystfiskere, der især kan have held til at få havørred og hornfisk på krogen.

Er man mere interesseret i luftens dyreliv, så er områderne omkring Agger Tange særlig populært blandt fritidsornitologer.

Vil man også gerne krydre sin ferie i Thy med kulturhistorie, så kan man i det sydlige Thy besøge landets ældste oldtidskirkegård ved Dover plantage. I alt 48 gravhøje er fordelt ud over området helt ned til Skibsted Fjord.