Sommerhuse i Danmark

Vælg område eller klik på kortet
» Flere søgemuligheder

425 Sommerhuse - Thy

Med en ferie i et sommerhus i Thy får I en cocktail af det bedste af danske natur og ikke mindst nogle af Vestkystens prægtigste strande, ligesom Limfjordens bredder også kan danne ramme for masser af gode feriedage for både børnefamilier og naturentusiaster. Den gamle fiskerkultur har sit præg på Thy, og der er også i den forbindelse gode kulturelle oplevelser at hente her.

Læs mere om Thy
Liste Kort
Sommerhus 236, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 236
Antal personer 4
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 800 m
Afstand indkøb 200 m
Husareal 60 m2

Pris fra

Sommerhus 502, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 502
Antal personer 8
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 750 m
Afstand indkøb 270 m
Husareal 96 m2

Pris fra

Sommerhus 574, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 574
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1280 m
Afstand indkøb 1230 m
Husareal 84 m2

Pris fra

Sommerhus 887, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 887
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1000 m
Afstand indkøb 450 m
Husareal 96 m2

Pris fra

Sommerhus 413, Stenbjerg, Thy

Stenbjerg

Sommerhus 413
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1240 m
Afstand indkøb 3150 m
Husareal 72 m2

Pris fra

Sommerhus 999, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 999
Antal personer 4
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 500 m
Afstand indkøb 500 m
Husareal 65 m2

Pris fra

Sommerhus 919, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 919
Antal personer 8
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1100 m
Afstand indkøb 740 m
Husareal 105 m2

Pris fra

Sommerhus 223, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 223
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 200 m
Afstand indkøb 90 m
Husareal 94 m2

Pris fra

Sommerhus 754, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 754
Antal personer 8
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1890 m
Afstand indkøb 1560 m
Husareal 100 m2

Pris fra

Sommerhus 998, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 998
Antal personer 8
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 640 m
Afstand indkøb 305 m
Husareal 173 m2

Pris fra

Thy – en ferie i brede vidder

I Thy kan I blandt andet opleve, hvordan kutterne efter dagens fangst stadig bliver trukket op på land ved Nørre Vorupør, ligesom landets største fiskeauktion har hjemme i Thys hovedstad Hanstholm.


Oplev Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy
Landets første nationalpark, Nationalpark Thy, strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Nationalparken er formet af århundreders sandflugt og rummer en meget alsidig natur. Nationalparken indeholder derfor en bred palet af naturoplevelser for alle. I kan finde alt fra Danmarks reneste søer, Vandet og Nols Søer, til stejle kalkskrænter fra stenalderen og klitheder med en spændende flora- og et rigt fugleliv. I kan lære alt om parken, hvis jeres besøg starter hos Stenbjerg Landingsplads syd for Vorupør, hvor Nationalpark Thys temacenter har adresse.

Parken er ikke kun særegen dansk natur. Dens natur skiller sig også ud i internationale forhold og er derfor et stort tilløbstykke for turister fra nær og fjern. Men med 25.000 ha er der masser af plads til, at I kan opleve parken på egen hånd i fred og ro.

Hele Nationalpark Thys alsidige terræn gør det oplagt at opleve den med vandrestøvlerne på, men parkens natur kan også udforskes fra hesteryg eller cykel. Der er ligeledes mulighed for at finde ruter, hvor bilen kan bruges som transportmiddel, uden det går ud over naturoplevelserne. Parken er indrettet til store og små samt voksne i alle aldre. Derfor er der mulighed for aktiviteter lige fra timer på skovlegepladser til vilde ture på en mountainbike i den flotte natur - og naturligvis en bred palet her imellem.


Nyd Thys brede vider og flotte kyststrækning
De brede vidder gør sig ikke mindst gældende på Thys kystlinje. Her der plads til alt fra badning, surfing, fiskeri og sejlads. Oplev også nogle af de gamle fiskerlejer, hvor fiskerne stadig trækker deres kuttere på land efter en dag på søen som i Nørre Vorupør. Her er der mulighed for at gøre en god handel eller lave en aftale med fiskerne om en tur ud til Gule Rev, der er  populært blandt fritidsfiskere.


Klitmøller er et paradis for surfere
Klitmøller syd for Hanstholm er døbt Cold Hawaii på grund af de formidable surf-forhold, mens småbørnsfamilier kan nyde den milde Limfjord med sine mange bredder og banker, der også har en lang række børnevenlige strande i Thy. Limfjordens bredder er også populære blandt lystfiskere, der især kan have held til at få havørred og hornfisk på krogen.

Er man mere interesseret i luftens dyreliv, så er områderne omkring Agger Tange særlig populært blandt fritidsornitologer.

Vil man også gerne krydre sin ferie i Thy med kulturhistorie, så kan man i det sydlige Thy besøge landets ældste oldtidskirkegård ved Dover plantage. I alt 48 gravhøje er fordelt ud over området helt ned til Skibsted Fjord.