Sommerhuse i Danmark

Vælg område eller klik på kortet
» Flere søgemuligheder

429 Sommerhuse - Thy

Med en ferie i et sommerhus i Thy får I en cocktail af det bedste af danske natur og ikke mindst nogle af Vestkystens prægtigste strande, ligesom Limfjordens bredder også kan danne ramme for masser af gode feriedage for både børnefamilier og naturentusiaster. Den gamle fiskerkultur har sit præg på Thy, og der er også i den forbindelse gode kulturelle oplevelser at hente her.

Læs mere om Thy
Liste Kort
Sommerhus 659, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 659
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 250 m
Afstand indkøb 190 m
Husareal 128 m2

Pris fra

Sommerhus 575, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 575
Antal personer 8
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 450 m
Afstand indkøb 280 m
Husareal 153 m2

Pris fra

Sommerhus 720, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 720
Antal personer 8
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 700 m
Afstand indkøb 380 m
Husareal 104 m2

Pris fra

Sommerhus 487, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 487
Antal personer 8
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 760 m
Afstand indkøb 750 m
Husareal 119 m2

Pris fra

Sommerhus 622, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 622
Antal personer 5
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 170 m
Afstand indkøb 200 m
Husareal 74 m2

Pris fra

Sommerhus 807, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 807
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1620 m
Afstand indkøb 640 m
Husareal 77 m2

Pris fra

Sommerhus 721, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 721
Antal personer 6
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1120 m
Afstand indkøb 420 m
Husareal 77 m2

Pris fra

Sommerhus 527, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 527
Antal personer 4
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1790 m
Afstand indkøb 1500 m
Husareal 66 m2

Pris fra

Sommerhus 675, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 675
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 980 m
Afstand indkøb 900 m
Husareal 94 m2

Pris fra

Sommerhus 400, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 400
Antal personer 6
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1000 m
Afstand indkøb 600 m
Husareal 80 m2

Pris fra

Thy – en ferie i brede vidder

I Thy kan I blandt andet opleve, hvordan kutterne efter dagens fangst stadig bliver trukket op på land ved Nørre Vorupør, ligesom landets største fiskeauktion har hjemme i Thys hovedstad Hanstholm.


Oplev Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy
Landets første nationalpark, Nationalpark Thy, strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Nationalparken er formet af århundreders sandflugt og rummer en meget alsidig natur. Nationalparken indeholder derfor en bred palet af naturoplevelser for alle. I kan finde alt fra Danmarks reneste søer, Vandet og Nols Søer, til stejle kalkskrænter fra stenalderen og klitheder med en spændende flora- og et rigt fugleliv. I kan lære alt om parken, hvis jeres besøg starter hos Stenbjerg Landingsplads syd for Vorupør, hvor Nationalpark Thys temacenter har adresse.

Parken er ikke kun særegen dansk natur. Dens natur skiller sig også ud i internationale forhold og er derfor et stort tilløbstykke for turister fra nær og fjern. Men med 25.000 ha er der masser af plads til, at I kan opleve parken på egen hånd i fred og ro.

Hele Nationalpark Thys alsidige terræn gør det oplagt at opleve den med vandrestøvlerne på, men parkens natur kan også udforskes fra hesteryg eller cykel. Der er ligeledes mulighed for at finde ruter, hvor bilen kan bruges som transportmiddel, uden det går ud over naturoplevelserne. Parken er indrettet til store og små samt voksne i alle aldre. Derfor er der mulighed for aktiviteter lige fra timer på skovlegepladser til vilde ture på en mountainbike i den flotte natur - og naturligvis en bred palet her imellem.


Nyd Thys brede vider og flotte kyststrækning
De brede vidder gør sig ikke mindst gældende på Thys kystlinje. Her der plads til alt fra badning, surfing, fiskeri og sejlads. Oplev også nogle af de gamle fiskerlejer, hvor fiskerne stadig trækker deres kuttere på land efter en dag på søen som i Nørre Vorupør. Her er der mulighed for at gøre en god handel eller lave en aftale med fiskerne om en tur ud til Gule Rev, der er  populært blandt fritidsfiskere.


Klitmøller er et paradis for surfere
Klitmøller syd for Hanstholm er døbt Cold Hawaii på grund af de formidable surf-forhold, mens småbørnsfamilier kan nyde den milde Limfjord med sine mange bredder og banker, der også har en lang række børnevenlige strande i Thy. Limfjordens bredder er også populære blandt lystfiskere, der især kan have held til at få havørred og hornfisk på krogen.

Er man mere interesseret i luftens dyreliv, så er områderne omkring Agger Tange særlig populært blandt fritidsornitologer.

Vil man også gerne krydre sin ferie i Thy med kulturhistorie, så kan man i det sydlige Thy besøge landets ældste oldtidskirkegård ved Dover plantage. I alt 48 gravhøje er fordelt ud over området helt ned til Skibsted Fjord.