Sommerhuse i Danmark

Vælg område eller klik på kortet
» Flere søgemuligheder

437 Sommerhuse - Thy

Med en ferie i et sommerhus i Thy får I en cocktail af det bedste af danske natur og ikke mindst nogle af Vestkystens prægtigste strande, ligesom Limfjordens bredder også kan danne ramme for masser af gode feriedage for både børnefamilier og naturentusiaster. Den gamle fiskerkultur har sit præg på Thy, og der er også i den forbindelse gode kulturelle oplevelser at hente her.

Læs mere om Thy
Liste Kort
Sommerhus 413, Stenbjerg, Thy

Stenbjerg

Sommerhus 413
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1.240 m
Afstand indkøb 3.150 m
Husareal 72 m²

Pris fra

Sommerhus 956, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 956
Antal personer 10
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 254 m
Afstand indkøb 1.120 m
Husareal 150 m²

Pris fra

Sommerhus 967, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 967
Antal personer 10
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 495 m
Afstand indkøb 800 m
Husareal 150 m²

Pris fra

Sommerhus 903, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 903
Antal personer 6
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 970 m
Afstand indkøb 650 m
Husareal 80 m²

Pris fra

Sommerhus 326, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 326
Antal personer 5
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1.320 m
Afstand indkøb 1.230 m
Husareal 72 m²

Pris fra

Sommerhus 635, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 635
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 1.190 m
Afstand indkøb 320 m
Husareal 92 m²

Pris fra

Sommerhus 776, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 776
Antal personer 4
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 1.140 m
Afstand indkøb 940 m
Husareal 65 m²

Pris fra

Sommerhus 522, Vorupør, Thy

Vorupør

Sommerhus 522
Antal personer 8
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 3.490 m
Afstand indkøb 5.750 m
Husareal 137 m²

Pris fra

Sommerhus 456, Stenbjerg, Thy

Stenbjerg

Sommerhus 456
Antal personer 6
Antal husdyr 2 stk
Afstand strand 3.900 m
Afstand indkøb 6.600 m
Husareal 98 m²

Pris fra

Sommerhus 917, Klitmøller, Thy

Klitmøller

Sommerhus 917
Antal personer 8
Husdyr ej tilladt
Afstand strand 100 m
Afstand indkøb 630 m
Husareal 140 m²
Anneksareal 6 m²

Pris fra

Thy – en ferie i brede vidder

I Thy kan I blandt andet opleve, hvordan kutterne efter dagens fangst stadig bliver trukket op på land ved Nørre Vorupør, ligesom landets største fiskeauktion har hjemme i Thys hovedstad Hanstholm.


Oplev Danmarks første nationalpark, Nationalpark Thy
Landets første nationalpark, Nationalpark Thy, strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Nationalparken er formet af århundreders sandflugt og rummer en meget alsidig natur. Nationalparken indeholder derfor en bred palet af naturoplevelser for alle. I kan finde alt fra Danmarks reneste søer, Vandet og Nols Søer, til stejle kalkskrænter fra stenalderen og klitheder med en spændende flora- og et rigt fugleliv. I kan lære alt om parken, hvis jeres besøg starter hos Stenbjerg Landingsplads syd for Vorupør, hvor Nationalpark Thys temacenter har adresse.

Parken er ikke kun særegen dansk natur. Dens natur skiller sig også ud i internationale forhold og er derfor et stort tilløbstykke for turister fra nær og fjern. Men med 25.000 ha er der masser af plads til, at I kan opleve parken på egen hånd i fred og ro.

Hele Nationalpark Thys alsidige terræn gør det oplagt at opleve den med vandrestøvlerne på, men parkens natur kan også udforskes fra hesteryg eller cykel. Der er ligeledes mulighed for at finde ruter, hvor bilen kan bruges som transportmiddel, uden det går ud over naturoplevelserne. Parken er indrettet til store og små samt voksne i alle aldre. Derfor er der mulighed for aktiviteter lige fra timer på skovlegepladser til vilde ture på en mountainbike i den flotte natur - og naturligvis en bred palet her imellem.


Nyd Thys brede vider og flotte kyststrækning
De brede vidder gør sig ikke mindst gældende på Thys kystlinje. Her der plads til alt fra badning, surfing, fiskeri og sejlads. Oplev også nogle af de gamle fiskerlejer, hvor fiskerne stadig trækker deres kuttere på land efter en dag på søen som i Nørre Vorupør. Her er der mulighed for at gøre en god handel eller lave en aftale med fiskerne om en tur ud til Gule Rev, der er  populært blandt fritidsfiskere.


Klitmøller er et paradis for surfere
Klitmøller syd for Hanstholm er døbt Cold Hawaii på grund af de formidable surf-forhold, mens småbørnsfamilier kan nyde den milde Limfjord med sine mange bredder og banker, der også har en lang række børnevenlige strande i Thy. Limfjordens bredder er også populære blandt lystfiskere, der især kan have held til at få havørred og hornfisk på krogen.

Er man mere interesseret i luftens dyreliv, så er områderne omkring Agger Tange særlig populært blandt fritidsornitologer.

Vil man også gerne krydre sin ferie i Thy med kulturhistorie, så kan man i det sydlige Thy besøge landets ældste oldtidskirkegård ved Dover plantage. I alt 48 gravhøje er fordelt ud over området helt ned til Skibsted Fjord.