Velkommen hos Feriepartner Liseleje

Udskriv
Velkommen hos Feriepartner Liseleje


Feriepartner Liseleje - sommerhuse i Nordsjælland

Vi – Thomas, Lise, Lene og Mette – vil gerne byde dig hjertelig velkommen hos Feriepartner Liseleje. Vi er et selvejet, lokalt feriehusbureau, som udlejer sommerhuse i Nordsjælland i mange prisklasser – både meget lukuriøse og også mere enkelt udstyrede huse.

Vores huse ligger tæt ved Nordsjællands skønne, børnevenlige badestrande, skov, fjord og Danmarks største sø Arresø – og kun knapt en times smuk og fredelig køretur til København. Vi kender husene og lokalområdet ud og ind, og vi hjælper altid gerne med vejledning til din sommerhusferie i Nordsjælland.

Nordsjælland er fyldt med spændende feriefornøjelser, interessante seværdigheder, gode spisesteder og ikke mindst utallige muligheder for at dyrke alle former for sport. Fritidsfiskeren finder et righoldigt udbud af havfiskeri, ferskvandsfiskeri samt "put and take". Vindsurferen får én af Europas bedste lejepladser lige uden for døren. Og golferen har mange forskellige baner at vælge imellem. Spørg os til råds om aktiviteterne i området eller kig her på vores lokale hjemmeside.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til en perfekt ferieoplevelse.

 

Sommerhusudlejning i Liseleje


    


Feriepartner Liseleje
Liselejevej 60
DK-3360 Liseleje
Tlf.: +45 47 74 63 34
336@edc.dk
www.feriepartner.dk/liseleje

 

 Vores kontor i Liseleje og Nordsjællands dejlige strande

Om Feriepartner Liseleje

Feriepartner Liseleje er medlem af Danmarks største sammenslutning af lokale feriehusudlejere, Feriepartner Danmark, der står for udlejning af ca. 5000 feriehuse over hele landet.

Sommerhuse i Liseleje

» Vis flere tilbud fra Feriepartner